Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

“Aeroportul Cluj va avea o parcare supraterană ca în Occident”

Sanda Ardelean, noul administrator al GOTO Parking, se va concentra pe digitalizare, securitate și diversificare a serviciilor la parcarea oficială a Aeroportului Avram Iancu Cluj (AIAIC)
De la 1 iulie, Sanda Ardelean este administrator al companiei GOTO Parking

Sanda Ardelean, noul administrator al GOTO Parking, se va concentra pe digitalizare, securitate și diversificare a serviciilor la parcarea oficială a Aeroportului Avram Iancu Cluj (AIAIC), cea mai modernă din România.

GOTO Parking va demara construcția unei noi parcări supraterane pentru a face față cererii în creștere de pe aerogara din Someșeni, promite administratorul operatorului din incinta AIAIC, intrată în funcție de la 1 iulie.

„Așteptările de la mine, în calitate de administrator al GOTO Parking, sunt de a identifica factorii cheie pentru succesul business-ului, dar și de a fi un lider vizionar. În următorii ani, mă voi concentra atât pe aceste două aspecte, extrem de importante, ci și pe continuarea implementării proiectelor avute deja în vedere, digitalizarea fiind o prioritate.

Mai ales că ne dorim ca totul să le fie cât mai la îndemână clienților, iar experiența pe care o au în parcarea noastră să fie una cât mai pozitivă și practică. Totul în contextul în care, până la finalul acestui an, ne așteptăm să atingem pragul de 500.000 de mașini parcate”.

Sanda Ardelean, noul administrator al GOTO Parking, se va concentra pe digitalizare, securitate și diversificare a serviciilor la parcarea oficială a Aeroportului Avram Iancu Cluj (AIAIC),

Rezervare din timp a locului de parcare și Wi-Fi “la liber”

Reprezentanții companiei își doresc să țină pasul cu creșterea accelerată a traficului de pe AIAIC. De aceea, vor demara construcția unei parcări supraterane pentru a face față cererii și, în același timp, pentru a continua să ofere condiții la nivelul celor din parcările de aeroport din Europa Occidentală.

GOTO Parking se va axa pe investițiile în modernizare și digitalizare, cu scopul de a implementa soluții cât mai simple și practice: dotarea parcării cu propriul sistem de Wi-Fi, extinderea numărului de stații de încărcare electrice și identificarea mai multor soluții automatizate de plată.

Parcarea beneficiază de sistemul License Plate Recognition, pentru identificarea numerelor de înmatriculare auto, de un serviciu modern de plată prin intermediul aplicației yeParking și de posibilitatea de rezervare din timp a locului de parcare, cu ajutorul aplicației Zen Parking, pentru a evita timpii lungi de așteptare.

Clienții GOTO Parking beneficiază marcaje care au rolul de a fluidiza traficul, de un sistem de iluminare modern, dar și de siguranță în interiorul parcării, deoarece obiectivul este supravegheat cu ajutorul unui sistem video.

Din 2019, de la preluarea parcării AIAIC, reprezentanții GOTO Parking au modernizat și adaptat acest obiectiv de interes dorințelor clienților, oferind servicii similare cu cele întâlnire pe orice aeroport european pentru a reduce stresul și imprevizibilitatea de a găsi un loc de parcare într-una dintre cele mai tranzitate zone din municipiul Cluj-Napoca.

Cine este Sanda Ardelean

Originară din Zalău, a urmat cursurile Facultății de Studii Europene, specializarea Relații Internaționale, din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, oraș în care a ales să rămână pentru a-și construi o carieră. A a intrat în echipa GOTO Parking în 2007, primul rol pe care l-a avut fiind cel de derulator de contract.

În 2011, a preluat UTI Parking (actuala GOTO) ca manager proiect. Anul acesta a acceptat postul de administrator. Poziția ocupată anterior a contribuit la pregătirea pentru noul rol în cadrul GOTO Parking. “Este o provocare pe care am acceptat-o deoarece cred în potențialul de dezvoltare al GOTO Parking și îmi doresc să îmi folosească în acest scop toată experiența acumulată în cei 15 ani”, spune aceasta.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Strategia de dezvoltare pentru Valea Jiului, adoptată: „Un prim pas pentru Programul Operaţional de Tranziţie Justă”

Articolul următor
Câștigul salarial mediu brut (CSMB), în luna mai 2022, în Cluj, a fost 7.829 lei.

Salariul mediu brut a urcat la Cluj cu 1.100 de lei în decurs de un an

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share