Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Participanții la festivalul de la Bonțida, mai mulți cu 50%

Grupul Moderat, unul dintre cele mai așteptate la această ediție, au adunat în fața scenei principale cea mai mare parte din cei 54.000 de participanți care au fost prezenți joi.
Numărul asistenței zilnice de la festival a urcat de la 38.000 la 54.000 | Foto: Electric Castle

A doua zi a Festivalului Electric Castle (FEC) a adus, pe Domeniul Banffy, 54.000 de oameni, cu 50% mai mulți decât la deschidere.

Grupul Moderat, unul dintre cele mai așteptate la această ediție, a adunat în fața scenei principale cea mai mare parte dintre cei 54.000 de participanți care au fost prezenți joi la festivalul din județul Cluj.

La scena principală, seara a început în ritm de rock, alături de Zdob și Zdub și  Editors și s-a încheiat târziu în noapte cu Sofi Tukker. La Booha Stage petrecerea a continuat până la răsărit, iar pe nisipul de la Beach Stage s-a dansat neîntrerupt până luni dimineață.

A doua zi a Festivalului Electric Castle a adus, pe Domeniul Banffy, 54.000 de oameni, cu 50% mai mulți decât la deschidere.

Donații pentru renovarea castelului

Printre protagoniștii zilei de vineri: Twenty One Pilots, Enter Shikari, Delia și Coma – pe scena principală, Altin Gün, A.A. Williams, Amuly, Azteca, Dana Marijuana. Pe de altă parte, Netflix a pregătit un moment dedicat fanilor care pot lua contact cu lumea serialului Stranger Things.

Participanții la festival pot susține restaurarea Castelului Banffy. Fiecare pet sau doză de aluminiu colectată în punctele speciale va atrage donații pentru renovarea castelului care s-a transformat, în ultimii ani, într-un centru cultural.

Infrastructură depășită

Legăturile rutiere dinspre Cluj-Napoca spre Bonțida nu au făcut față traficului intens spre FEC, participanții care au pornit de după-amiază încolo fiind nevoiți să parcurgă distanța de 31 km în 2-3 ore. Participanții care au ales transportul cu autobuzele dedicate FEC au reclamat că trebuiau să stea 1-2 ore la coadă după miezul nopții, că unele vehiculele nu aveau aer condiționat, dar și că șoferii au refuzat să oprească și la complexul Expo Transilvania (nu numai la Iulius Mall), deși stația era prevăzută în program. Majoritatea participanților au indicat transportul cu trenurile dedicate FEC drept cel mai rapid, însă atrag atenția că acestea nu erau programate și pentru ultima zi a festivalului.

Parcarea arhiplină din zona Electric Castle | Foto: Info Trafic Jud. Cluj – Levy Von Holzhausen
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investiția într-o spălătorie auto self service poate să fie o investiție de succes chiar și în timpul unei recesiuni

Articolul următor

Oradea a primit statutul de stațiune balneară și balneoclimaterică

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share