Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Marghita și Vadu Crișului atestate ca stațiuni turistice de interes local

Guvernul României a adoptat în această săptămână o Hotărâre prin care 17 localități sunt atestate ca stațiuni turistice de interes local. Din Bihor sunt două localități: Marghita și Vadu Crișului. Acestea se adaugă altor localități bihorene atestate ca stațiuni turistice de interesa local sau național. Este vorba de Băile Felix și Băile 1 Mai, Stâna de Vale și Tinca. „În perspectivă, acestea pot opta pentru înființarea unei Organizații de Management al Destinației, dezvoltată la nivel local, pentru care se impune, printre criteriile minime obligatorii, deținerea acestui statut sau existența a cel puțin 100 de locuri de cazare în structurile clasificate. Totodată, reprezentând poli de dezvoltare turistică, stațiunile vor beneficia de noi opotunități de a atrage investitori, fapt ce va încuraja o prezență tot mai mare a turiștilor în aceste zone”, a declarat ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Administrația județeană a demarat, în regim de primă urgență, lucrările de refacere a DJ 172F, care asigură legătura cu județul Bistrița-Năsăud, prin Mica.

Un drum județean refăcut devine centură pentru Dej

Articolul următor
Imobilul aparține companiei SIFI CJ Logistic, fosta societate Comat Cluj, care și-a anunțat acționarii despre tranzacție.

SIFI Logistic a vândut clădirea Comat cu 4 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share