Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SIFI Logistic a vândut clădirea Comat cu 4 milioane de euro

Imobilul aparține companiei SIFI CJ Logistic, fosta societate Comat Cluj, care și-a anunțat acționarii despre tranzacție.

O hală a societății Comat din apropierea Aeroportului Internațional Avram Iancu (AIAIC) Cluj a fost înstrăinată.

Suma pentru care a fost vândută clădirea SIFI de pe str. T. Vuia este de 4 milioane de euro, conform Actual de Cluj. Imobilul aparține companiei SIFI CJ Logistic, fosta societate Comat Cluj, care și-a anunțat acționarii despre tranzacție.

SIFI CJ Logistic este fosta Comat Cluj, înființată în 1973 ca unitate județeană de aprovizionare tehnico-materială. Sediul său social a fost mutat la București, în 2002, clădirea de pe T. Vuia figurând acum ca punct de lucru.

SIFI CJ este controlată de SIF Imobiliare, cu 84,74% din acțiuni. Acționarii au decis scoaterea la vânzare a imobilului în primăvară, printr-o adunare generală extraordinară a acționarilor din 28 iunie, când decizia a fost luată în unanimitate.

Societatea are ca activitate închirierea și subînchirierea de spații, care a adus anul trecut majoritatea veniturilor (97%). Anul trecut societatea a avut încheiate în medie, lunar, 54 de contracte de închiriere pentru spații de 30.000 mp.

Aceste depozite, barăci, birouri, platforme betonate, șoproane aveau un grad de ocupare de până la 91%, conform raportului anualal administratorilor, SIFI CJ avea,  anul trecut, afaceri de 2,6 milioane de lei și un profit net de un milion de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Marghita și Vadu Crișului atestate ca stațiuni turistice de interes local

Articolul următor
Casa clujeană de brokeraj BRK Financial Group va intermedia oferta publică inițială primară de acțiuni (IPO) emise de Meta Estate Trust București (METB).

Brokerii clujeni aduc Meta Estate Trust la bursă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share