Campeador ridică un ansamblu de 1.000 de apartamente la Timișoara

Proiectul Campeador City Timișoara (CCT), include 1.000 de apartamente, în nouă blocuri, spații comerciale și verzi, locuri de joacă pentru copii

Proiectul din Banat cuprinde nouă blocuri, cu 1.000 de locuințe | Foto: Campeador

Business-ul de familie pornit din Bistrița se axează acum pe proiecte rezidențiale în mari orașe ca Timișoara, Cluj-Napoca și București.

Proiectul Campeador City Timișoara (CCT), va include 1.000 de apartamente, în nouă blocuri, spații comerciale și verzi, locuri de joacă pentru copii, a anunțat directorul de vânzări, Roxana Golban, la forumul Building Home International. Apartamentele din CCT se vor vinde la nivel semifinisat superior. “Proiectul CCT a fost foarte bine primit, vânzările merg din client în client, cererea e foarte mare”, spune Golban.

Dezvoltatorul nu pleacă niciodată complet dintr-un proiect. După expirarea perioadelor contractuale, păstrează legătura cu clienții pentru alte servicii precum realizarea unor locuri de parcare. CCT va fi concretizat printr-un credit de 4,5 milioane de euro obținut de la CEC Bank.

Consultantul exclusiv, PCF Investment Banking, este la a treia finanțare obținută pentru grupul bistrițean. Campeador este un business de familie axat pe proiecte pentru această categorie, cu dezvoltări în Cluj, Bistrița, Timiș, București, fiind orientat spre românii cu venituri medii.

Vor să resusciteze Băile Someșeni

Compania a transformat un cămin de nefamiliști din cartierul clujean Mărăști într-un hotel inteligent cu 44 de camere, Campeador Inn (4*), cu cazare fără ajutorul recepționerului, birouri închiriate și două săli de conferință.

Campeador vrea să resusciteze Băile Someșeni, în parteneriat cu actualul proprietar, Ioana Gidro Stanca, și alți investitori privați. Grupul controlat de familia Larionesi a dezvoltat până acum șapte ansambluri rezidențiale în cinci județe, dar și în Viena, cu 1.000 de apartamente.

Exit mobile version