Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AROBS devine furnizorul anului de servicii de inginerie pentru Continental

Compania clujeană AROBS Transilvania Software a primit premiul de furnizor al anului 2021 pentru serviciile de inginerie oferite grupului german Continental.
Distincția primită de compania clujeană din partea concernului german | Foto: Continental

Compania clujeană AROBS Transilvania Software a primit premiul de furnizor al anului 2021 pentru serviciile de inginerie oferite grupului german Continental.

“Suntem onorați să anunțăm că am primit premiul pentru cel mai bun furnizor de servicii de inginerie oferit de Continental. În ultimii opt ani, am colaborat cu Continental pentru a construi vehiculele și mobilitatea viitorului.

Acest premiu marchează o etapă importantă pentru colaborarea noastră. Parteneriatul nostru cu Continental se bazează pe furnizarea de servicii de inginerie de cea mai bună calitate.

Din 1.300 de furnizori strategici, doar 11 au fost selectați pe baza performanțelor lor. AROBS este singurul câștigător al premiului din acest an pentru servicii de inginerie. Echipa noastră din domeniul automotive a fost apreciată pentru că s-a implicat ferm în proiecte, are un know-how și rezultate excelente”, au relatat reprezentații AROBS.

Specialiști automotive în trei țări din Europa de Est

Voicu Oprean, fondatorul companiei, a felicitat întreaga sa echipă care a contribuit la parteneriat. “Continental a evaluat echipa noastră ca fiind cea care oferă rezultate de înaltă calitate și un partener de încredere și flexibil. Dorim să le mulțumim pentru acest premiu și să felicităm echipa AROBS pentru munca lor excepțională”, a spus Oprean.

AROBS Transilvania Software este un furnizor de top de servicii de inginerie software pentru industria auto și are un număr mare de specialiști în automotive în România, Moldova și Ungaria. Compania clujeană furnizează servicii și soluții software în diverse industrii, având 70 de parteneri din cadrul diviziei Software Services în Europa și America.

10.000 de clienți din Europa și Asia folosesc produsele software ale companiei. AROBS este prezentă în 10 locații din România și 7 din străinătate, cu 950 de specialiști care furnizează soluții pentru Automotive, Embedded, Life Sciences, Travel, IoT, Fintech, Enterprise.

Investiții de 2 miliarde de euro în România

Continental a investit, în perioada 1999 – 2021, peste 2 miliarde de euro în activităţile din România. Grupul deţine șase unităţi de producţie, centre de inginerie în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Iaşi și un centru de distribuţie a anvelopelor în București. În 2021, Continental avea aici 17.500 de angajaţi, din care peste o treime ingineri și informaticieni.

Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor şi a bunurilor acestora. Grupul a realizat, în 2021, afaceri de 33,8 miliarde de euro și are 190.000 de angajați în 58 de țări și piețe.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Banca Transilvania a construit un Stup pentru antreprenori

Articolul următor

Sătenii din Bistrița, producători de energie. Panourile solare fac cu ochiul localnicilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share