Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Banca Transilvania a construit un Stup pentru antreprenori

Noul hub dispune de infrastructura necesară conectării antreprenorilor cu furnizori de servicii | Foto: BT

Banca Transilvania (BT) Cluj a dat naștere, la București, unui spațiu dedicat susținerii comunității antreprenoriale.

Acesta poartă denumirea de Stup, spațiul fizic fiind în capitală, iar cel virtual, dedicat, pe o platformă dedicată. Sub umbrela Se Face la Stup, BT a creat infrastructura necesară conectării antreprenorilor cu furnizori de servicii și produse pentru înființarea, gestionarea, managementul unei afaceri.

La Stup se vor desfășura evenimente pentru actuali și viitori antreprenori,  organizate atât de BT, cât și de partenerii acestei inițiative. Hub-ul este dedicat tuturor antreprenorilor, indiferent de banca la care sunt clienți. Stup se află pe Calea Șerban Vodă, precum și online.

„Stup este contribuția BT la creșterea comunității antreprenoriale. Va fi un loc de întâlnire, un loc al ideilor, în care se vor naște business-uri, dar și în care venim cu soluții la nevoile reale ale acestora. Ne dorim să contribuim la întărirea țesutului antreprenorial al României”, a declarat Omer Tetik, director general al BT.

„Orice antreprenor găsește în Stup două lucruri importante pentru provocările de zi cu zi dintr-un business,  consilierea necesară și ulterior implementarea concretă a soluției potrivite, ambele raportate la specificul afacerii sale. Asta salvează timp și aduce un confort al calității în alegerile făcute”, afirmă Cristina Șindile, director general al companiei BT Mic, din același grup financiar.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
La nivel național au fost 205 șantiere feroviare deschise în ianuarie unde se execută lucrări de întreținere și reparații, 133 șantiere de lucrări finalizate până în iulie, 72 de șantiere feroviare - lucrări în execuție.

Unde se lucrează pe șantierele CFR. “Harta” lucrărilor din Transilvania și Banat

Articolul următor
Compania clujeană AROBS Transilvania Software a primit premiul de furnizor al anului 2021 pentru serviciile de inginerie oferite grupului german Continental.

AROBS devine furnizorul anului de servicii de inginerie pentru Continental

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share