Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

FIT 4U va deschide un complex sportiv în Parcul Industrial I din Oradea

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO) a atribuit, prin licitație deschisă, o parcelă de teren destinată serviciilor în suprafață de 3.877 mp societății FIT 4U. Contractul privind investiția, pentru realizarea unui complex sportiv într-un spatiu gândit din temelii și destinat exclusiv activităților sportive, s-a semnat vineri, 22.07.2022, de către reprezentanții ADLO SA și ai FIT 4U.

Funcționalități

Cladirea complexului sportiv ce se va construi va avea o suprafață de 1500 mp, P+1, și va cuprinde următoarele funcționalități: sala de fitness, culturism, aerobic, zona pentru exerciții funcționale, două terenuri de minifotbal, un bazin de înot, precum și o sală de conferințe și parcare.

„Acest complex va cuprinde și partea de recuperare medicală având și un cabinet de kinetoterapie. Pentru că alimentația este importantă vom avea și un cabinet de nutriție, iar in interiorul complexului vom avea un restaurant destinat tuturor persoanelor din parcul industrial nu doar celor care fac sport. Investiția totală se ridică la 1.000.000 €, și ne dorim să o finalizam până in Decembrie 2023”, a declarat administratorul FIT 4U, Daniel Bolba.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Crama La Salina trece la producția de țuică și suc de mere

Articolul următor
Am început, în 2018, demersurile pentru preluarea terenului aferent amplasamentului fostei căi ferate, în patrimoniul unității administrativ teritoriale Baia Sprie.

Teren de dezvoltare de 17 ha la Baia Sprie. “Avem noi perspective imobiliare”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share