Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cel mai nou showroom de mobilă și accesorii de lux, deschis la Târgu-Mureș

Lux, eleganță și rafinament, pe stilul și în bugetul fiecăruia – acesta pare a fi motto-ul magazinului online MobilaVogue.ro –  locul în care găsești mobilier și accesorii de lux pentru casa ta, devenit deja punct de referință pentru pasionații de design interior. Mai mult decât un magazin – un real ghid de tendințe și aliat în alegeri inspirate, Mobila Vogue se extinde în două direcții complementare – magazinul principal rămâne dedicat excelenței în materie de piese de mobilier pentru întreaga casă – în timp ce Origami House cucerește piața de textile și decorațiuni, oferind accentele potrivite oricărui spațiu cu personalitate. Și mai mult de-atât, acum deschide un showroom dedicat, care va cuprinde, de la A la Z, tot ceea ce ai nevoie pentru o transforma o casă într-un cămin. Unul 100% AL TĂU!

Articolul face parte din ”Mureșul Imobiliar 7. Topul Investitiilor” pe care îl găsiți integral – aici.

VIDEO și amănunte din conferința ”Mureșul Rezidențial, dezvoltarea durabilă – Târgu Mureș 23 mai 2022”, planurile dezvoltatorilor – aici

Irina Khaeva, Larisa Tautieva (OrigamiHouse.ro), David Khaev (MobilaVogue.ro)

Din mijlocul acestui domeniu dedicat frumosului și bunului gust, aflăm direct de la proprietari cum văd ei dezvoltarea fulminantă a ultimilor ani, care sunt valorile care le definesc și diferențiază afacerea, dar și ce îi motivează pe mai departe, în această nouă lansare:

Ce credeți că a diferențiat afacerea voastră de „zgomotul” din piața de profil?

În primul rând, în mod cert, grija față de client și atenția la detalii – atât în ceea ce privește piesele de mobilier, cât și întreaga experiență a celor care ne trec pragul, de la intenția de achiziție și până la customer care.

Suntem o companie de familie, și încă din anul 1995, lucrăm în domeniul exportului și importului de mobilier și accesorii pentru casă. Experiența de peste 20 de ani în ceea ce privește exportul și comerțul de mobilier de înaltă calitate ne recomandă ca fiind partenerul de nădejde în tot ce ține de crearea spațiului de care ai nevoie, astfel încât imobilul tău să devină căminul tău, în adevăratul sens al cuvântului.

Mai mult, fie că vorbim despre Mobila Vogue sau despre Origami House, am reușit să adunăm lângă noi oameni foarte competenți și talentați, care ne înțeleg și împărtășesc valorile de bază și pasiunile pentru design de calitate. Astfel că, dacă vrei să-ți mobilezi casa și poate nu ai timp sau inspirație ca să stabilești detaliile proiectului, echipa noastră de specialiști îți stă la dispoziție nu doar cu responsabilitate, însă chiar cu pasiune. Noi îți aducem cataloage profesionale din care să îți poți alege modelele preferate, mostre de culori sau materiale. Iar dacă tot mai ai nevoie de ajutor, avem obiceiul de a colabora cu designeri de interior pe care ți-i putem aduce, de asemenea, la îndemână.

Pentru servicii personalizate, clienții știu că ne pot contacta oricând pe mail sau telefonic. În curând, îi vom putea în sfârșit cunoaște față-n față, în mod direct, să îi poftim cu drag în propriul nostru spațiu! E un motiv imens de bucurie pentru noi. De fiecare dată va fi plăcerea noastră să ajutăm – ba mai mult, adorăm provocările. Putem face din orice casă – casa visurilor tale! Așa că merităm și noi una stabilă, nu-i așa?

Creștem de la o zi la alta, ne perfecționăm și astfel le oferim clienților noștri cele mai noi modele de mobilier, mereu de cea mai bună calitate, la prețuri corecte și accesibile. Reușim să păstrăm acest echilibru datorită faptului că lucrăm direct cu producători de mobilier prezenți la cele mai mari expoziții de profil din Europa, iar relațiile noastre de colaborare, clădite pe baza unui respect reciproc, au trecut testul timpului. Asta e rețeta care ne permite să garantăm calitatea superioară a produselor noastre.

La noi găsești doar mobilier produs în UE (Italia, Spania, Danemarca), supus unor înalte standarde de calitate. Nu doar aspectuos, nu doar în tendințe – ci și durabil, testat, cu adevărat convingător! Facem tot posibilul ca toți clienții noștri să se poată bucura de piese de lux, la prețuri corecte, avantajoase lor. Acestea nu sunt piese pe care le schimbi la 2-3 ani, le poți păstra o viață, dacă tu îți dorești. Până la urmă, stilul se mai poate schimba, însă noi ne mândrim cu faptul că le oferim clienților noștri dreptul de a alege – nimic din ceea ce noi vindem nu vei schimba din obligație sau rațiuni de calitate, ci doar poate pentru că nu se mai potrivește cu stilul tău actual.

 

Ce tip de produse putem găsi în magazinele voastre?

Oferta MobilaVogue.ro acoperă o paleta largă de produse, începând cu mobila pentru dormitoare, holuri, birouri, scaune și terminând cu elemente de decor sau accesorii, atât de necesare pentru un cămin decorat cu gust și potrivit propriului stil.

Cu ajutorul Origami House, dedicat textilelor și decorațiunilor pentru casă, personalizării potrivite, a spațiului, mergem chiar mai departe decât până acum. Nu oferim doar confort, utilitate, funcționalitate, ci și tot ce ține de personalitatea distinctă a căminului tău. Chiar și dacă vorbim despre un spațiu de lucru, de ce nu, este important ca acolo să te simți bine, în largul tău, într-o încăpere ce îți devine până la urmă extensie personală. Orice spațiu pe care îl înțelegi și îl tratezi ca atare îți devine complementar – te sprijină în acțiunile tale, te umple de bună dispoziție, te fac să-ți descoperi potențialul și te reprezintă cu adevărat și în fața celorlalți, care-ți trec pragul.

Ne bucurăm că noul showroom le va putea îngloba pe toate, astfel că va oferi soluția completă, de la A la Z, pentru orice cămin!

 

Tendințe și sfaturi de la profesioniști – Mihaela Cetănaș designer și arhitect de interior, MCD Studio

Mihaela ne-a împărtășit o parte de tips & tricks valoroase pentru orice este interesat de designul interior al casei sale:

Bucătăria este principalul loc de întâlnire al casei: acel spațiu intim unde putem fi relaxați și ne putem petrece timp de calitate împreună, unde marcăm momentele de sărbătoare și trecerea timpului.

Aici cresc și se formează familiile și prieteniile unite și frumoase. Iar de aici se formează și sentimentul de acasă, căruia ne adresăm în misiunea noastră.

Acasă înseamnă pentru noi acel loc unde se îmbină vitalitatea existenței cu eficiența soluțiilor de mobilare și decorare, într-un mix armonios.

Privim spre prezent și viitor cu propuneri de amenajare completă în ton contemporan, ghidându-ne după nevoile specifice, complexe din ziua de azi, și prefigurându-le inspirat pe cele din viitorul apropiat.

Recomandări:

  • Eleganța atemporală

Am ales designul italian, cea mai bună recomandare pentru un interior fără vârstă, de o eleganță atemporală și întotdeauna în tendințe.

Acesta se impune prin cele mai bune soluții constructive ale mobilierului, design elegant și inovator, materiale în paletare armonizate cu ansamblul, gadgeturi și accesorizări în pas cu tehnologiile actuale. În oricare moment al istoriei recente, reperele acestea au fost, sunt și vor fi de necontestat, păstrându-și actualitatea. Este o recomandare adresată tuturor, pentru a crea premisele unei vieți bune, trăite cu drag și frumos.

  • Ambianța mediteraneeană

Amestecând culori, proporții, materiale naturale, creăm atmosfera cea mai populară și cea mai dorită din spațiul european, un melanj de vitalitate naturală, relaxare și eleganță a detaliilor.

Conceptul mediteraneean este, și el, întotdeauna în tendințe. În acest an, este actualizat printr-un mix inspirat, plin de vitalitate cromatică, texturi și materiale naturale. Acestea sunt preluate fie în liniile minimaliste ale mobilierului de baie sau ale finisajelor interioare, fie în tușe inspirate pentru un interior contemporan.

  • Personalizare și individualizare/ servicii de tip custom-made

Abordarea noastră este aliniată celor mai complexe cerințe de pe piața pe care operăm, fiind în contact direct cu ultimele noutăți, tendințe și tehnologii pentru a găsi cele mai bune soluții de mobilare și design. Prin atenția la detaliu, servicii hiper personalizate și selecția exclusiv pe criterii calitative a furnizorilor, ne aliniem tendinței actuale de individualizare a soluțiilor oferite.

Vă așteptăm în noul showroom Mobila Vogue & Origami House – chintesența stilului casei tale!

Adresa: Lev Nikolaevich Tolstoi nr. 1, Târgu Mureș

Mai mult decât o casă – tot ce îți trebuie pentru un cămin – acum, toate în același loc.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a vizitat Universitatea Oradea

Articolul următor
Comisia Europeană a anunțat aprobarea acordului de parteneriat cu România, document strategic național prin care sunt stabilite obiectivele tematice de dezvoltare şi alocarea indicativă a fondurilor europene în perioada 2021-2027.

Banatul și Transilvania primesc 4 miliarde de euro de la UE

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share