Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroportul Cluj introduce, în premieră, destinația Perugia

Operatorul low-cost ungar a anunțat cinci destinații de la Cluj, reluate sau noi | Foto: AIAIC

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC) a anunțat lansarea unei noi destinaţii spre Italia, ce va fi operată de Wizz Air începând cu sezonul de iarnă.

Zborurile spre Perugia vor fi operate în premieră de la Cluj din 14 decembrie. Aceasta reprezintă a noua destinație din Italia spre care va zbura Wizz Air din Cluj-Napoca. Alături de acestea sunt Bari, Bologna, Catania – Sicilia, Milano – Bergamo, Roma – Ciampino, Veneția – Treviso, Torino și Napoli (din 3 august).

„AIAIC rămâne un motor de dezvoltare al regiunii. Eforturile sale de creştere a conectivităţii regiunii, sunt concretizate prin această nouă rută. Se adaugă şi celelalte destinații noi spre care va opera Wizz Air de pe AIAIC: Corfu (din 1 august), Napoli, Torino (din 3 august), Nisa (din 4 august).

Operatorul aerian Wizz Air demonstrează opțiunea fermă de a dezvolta baza sa operațională de pe aeroportul clujean. Noua rută va deservi o importantă comunitate de români din regiunea Umbria care depășește 22.000 de persoane”, a spus Viorel Federiga, preşedintele AIAIC.

Italia se menține în topul țărilor de destinație preferate de către pasagerii AIAIC. Zborurile directe spre Perugia vor fi operate cu două frecvențe pe săptămână, miercuri și duminică, biletele fiind deja disponibile spre vânzare.

Perugia este un oraş în regiunea Umbria, în apropiere de fluviul Tibru. Aeroportul este situat la 12 km de oraşul medieval, cu palate gotice, cafenele de jazz, alei din piatră, promenade ale sec. XIX. Orașul găzduiește una dintre cele mai prestigioase universităţi din Italia, Universita degli Studi di Perugia.

Pasagerii AIAIC au acum posibilitatea de a călători spre 45 de destinaţii unice oferite de către operatorii aerieni. Până la finalul anului se vor mai adăuga spre operare 10 de rute, care urmează a fi lansate sau reluate spre operare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

AROBS Transilvania a cumpărat Nordlogic

Articolul următor

Frigoglass renaște din propria cenușă. Cum va arăta noua fabrică

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share