Banca Transilvania a emis 1,5 milioane de carduri prietenoase cu mediul

eco-friendly

Banca Transilvania (BT) Cluj a ajuns la 1,5 milioane de carduri prietenoase cu mediul, la un an de când a dat startul transformării sustenabile pe această piață.

Atunci pe piața cardurilor BT a lansat primul card eco-friendly din România, BT Visa Classic. Banca a redus astfel cu peste 10 tone amprenta de carbon a cardurilor emise şi reemise în ultimul an. Tranziția portofoliului de carduri BT către o alternativă eco-friendly se face etapizat. BT va încuraja plățile contactless, comerțul electronic și folosirea cardurilor digitale prin intermediul aplicațiilor şi accesoriilor de plată.

Ce înseamnă un card BT eco-friendly:

Anul trecut, BT și-a inaugurat sediul central de la Cluj-Napoca, acesta fiind construit din materiale certificate, reciclate și reciclabile. Clădirea de pe Calea Dorobanților a primit certificarea BREEAM New Construction. BREEAM este prima și cea mai întâlnită metodă de evaluare a sustenabilității clădirilor. BT este cea mai mare bancă din România, cu 19% cotă de piață, 3,6 milioane de clienți, 9.000 de angajați, 500 de sedii în 180 de localități. Principalii săi competitori naționali sunt BCR și BRD.

Exit mobile version