Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sălajul are proiecte de 28 milioane euro finanțate prin “Anghel Saligny”

Șapte proiecte de infrastructură rutieră ale județului Sălaj, de 140 de milioane de lei, vor fi concretizate Programul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny".

Șapte proiecte de infrastructură rutieră ale județului Sălaj, de 140 de milioane de lei, vor fi concretizate Programul Naţional de Investiţii “Anghel Saligny”.

“Trei sectoare de drum județean, totalizând aproape 30 km, vor fi reabilitate și modernizate cu fondurile distribuite prin acest program, iar patru poduri vor fi puse în siguranță ori consolidate. Pentru drumul de la Camăr spre Satu Mare contractul de execuție este deja semnat.

În cazul tronsonului dintre Crasna și Valcău de Jos, respectiv al celui de la Hida spre Cluj, am lansat procedurile de achiziție publică pentru proiectare și execuție de lucrări. În ceea ce privește podurile, toate cele patru contracte de execuție sunt semnate”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, șeful Consiliului Județean (CJ).

Obiective de investiții finanțate prin “Anghel Saligny” sunt reabilitarea și modernizarea Drumului Județean (DJ) 109, limita județul Cluj – Dragu – Hida (DN 1G); reabilitarea și consolidarea DJ 191G, Crasna (DJ 108G) – Marin – Valcău de Jos (DJ 191D), punerea în siguranță a podului peste râul Someș, pe DJ 108S, în localitatea Rus.

Alte obiective cu banii asigurați sunt modernizarea DJ 109P: Camăr – limită județ Satu Mare; punerea în siguranță a podurilor peste râul Someș, pe DJ 108E, în localitatea Someș-Guruslău și peste Valea Șimișnei pe DJ 108S, în localitatea Șimișna; consolidarea podului pe DJ 110C, în localitatea Ileanda.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Timișoara a primit cei mai mulți bani de la bugetul central pentru activitatea de termoficare

Articolul următor
. Continuăm povestea la Iulius Mall Cluj, care se transformă în perioada UNTOLD într-un „tărâm fermecat”, cu reduceri „monstruase”, atât la piese vestimentare, încălțăminte și accesorii, cât și la abonamentele de parcare.

Iulius Mall Cluj dă start campaniei Monster Sale pentru festivalieri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share