Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

HELLA România deschide un centru D&D în Oradea

HELLA, furnizor automotive de top, este în România din 2005, când a deschis prima locație de producție, la Timișoara.

După 17 ani, compania germană este prezentă în patru orașe din vestul și centrul țării, cu centre de proiectare și dezvoltare, o divizie de servicii administrative cu responsabilități globale și alte două fabrici. În acest an, HELLA România se extinde și la Oradea, cu o locație de proiectare și dezvoltare automotive.

Venim la Oradea cu un portofoliu consistent pentru megatrendul electrificării în industria automotive, bazându-ne pe experiența dezvoltată la Timișoara, cu o mare varietate de produse. Lucrăm astăzi la cele mai noi generații de actuatori, senzori diverși și convertori, reușind să contribuim la crearea unui context favorabil dezvoltării și îmbunătățirii tehnologiei pentru mașina electrică. Echipa din Oradea își va începe activitatea cu proiecte în acest domeniu”, a declarat Laszlo Gyulai, directorul grupului de dezvoltare Battery Management din cadrul HELLA Technical Center Timișoara, cel care, alături de echipa sa, va pune bazele noii locații..

În echipa din Oradea vor fi ingineri software, hardware și ingineri mecanici, dar și specialiști din alte domenii, precum managementul proiectelor: ingineri de calitate sau specialiști pentru aria Functional Safety, responsabili de atribuțiile de siguranță ale produselor.

Întrebat de ce a ales Oradea pentru această extindere, Laszlo Gyulai a precizat că aici a găsit cel mai bun echilibru dintre muncă și viață personală, iar Hella pune mare preț pe asta.

Am văzut Oradea și ca un loc primitor, acel oraș frumos și plin de oportunități pentru a-ți crește copiii. Asta înseamnă, desigur, și zona educației școlare, un aspect căruia îi acordăm o atenție deosebită. Noi avem un motto intern pe care-l promovăm în comunitate: un liceu bun, o facultate bună, o firmă cu perspective internaționale. Este parcursul pe care, într-un oraș ca Oradea, tinerii îl pot urma. Or, noi ne dorim să facem parte din această realitate, prin ceea ce oferim, atât angajaților noștri, cât și familiilor lor. Nu în ultimul rând, aș dori să menționez că ne bucurăm de parteneriatul pe care-l încheiem cu Universitatea din Oradea. Legătura cu mediul de învățământ este un angajament puternic al HELLA România, consolidat în toate orașele din țară în care avem locații”, a specificat managerul HELLA.

Despre HELLA

HELLA, furnizor automotive de anvergură internațională, este o companie listată la bursă, operațională sub brand-ul umbrelă FORVIA. În cadrul acestui grup, HELLA reprezintă înalta performanță în tehnologia de iluminat și electronică în industria auto. În același timp, compania acoperă un portofoliu larg de servicii și produse pentru ateliere și magazine de piese auto, precum și pentru constructorii de vehicule speciale prin intermediul Business Group Lifecycle Solutions. HELLA are 36.000 de angajați în mai mult de 125 de locații în întreaga lume și a generat, potrivit datelor preliminare, vânzări de 6,2 miliarde de euro, în anul fiscal 2021/2022.

În România, HELLA este prezentă de 17 ani, cu trei centre de proiectare și dezvoltare, un centru administrativ și trei unități de producție, situate în Timișoara, Arad, Lugoj, Craiova, având peste 4500 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Pentru electrificarea și reabilitarea liniei de cale ferată Cluj-Napoca- Oradea - Episcopia Bihor – Frontieră Ungaria  (166 km) au fost depuse 19 oferte.

8,7 miliarde de lei din PNRR vor acoperi finanțarea integrală pentru reabilitarea căii ferate Caransebeș – Timișoara - Arad

Articolul următor

Școala gimnazială „Nicolae Bălcescu” din Oradea, reabilitată energetic prin PNRR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share