Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul britanic Teconnex a achiziționat o platformă industrială în localitatea Tureni, județul Cluj

Grupul britanic Teconnex ce operează în industria automotive își reconfirmă obiectivele de extindere și dezvoltare a prezenței în România prin achiziția unei platforme industriale în localitatea Tureni, județul Cluj, cu o suprafață de 7500 m2 și o amprentă a construcției de 8575 m2, tranzacție ce a fost finalizată vineri, 19 august 2022.

Compania mai deține fabrici de producție în Marea Britanie (unde este și sediul central), în Mexic, India și China (joint venture), fiind lider global în furnizarea de soluții de prindere proiectate pentru piața de emisii. Ca parte a planificării strategice, operațiunile din România își vor dubla dimensiunea în mai puțin de 2 ani, ajungând la peste 30 de milioane GBP doar în România, sprijinind clienții din Europa continentală.

Subsidiara locală, Teconnex Europe, are la Tureni peste 200 de angajați și estimează că anul viitor va depăși 300 de locuri de muncă. Noua investiție presupune si creșterea capacității de producție precum și achiziția de noi și performante echipamente tehnologice.

Noua locație de producție de la Tureni are posibilitatea de a se extinde cu aproximativ 2000 m2, dacă contextul general al pieței de profil va permite acest lucru.

Teconnex produce coliere pentru industria auto, în special pentru camioane. Viziunea companiei este să fie liderul mondial în furnizarea de soluții tehnice de cuplare, prin tehnologii eco-friendly.

Mai multe detalii despre companie pe www.teconnex.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

O societate privată ridică la Timișoara un Aquapark cu fonduri europene nerambursabile

Articolul următor

Peste 270 de firme vor fi prezente la Agroalim Arad

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share