Square 7 Properties și Mitiska inaugurează extinderea proiectului de la Slatina

Square 7 Properties în parteneriat cu fondul de investiții belgian Mitiska REIM au inaugurat pe 24 august extinderea proiectului de la Slatina.

 

”Finalizăm construcția pentru o suprafață adiacentă de aproximativ 7.000 mp unde C&A, JYSK, Hervis Sports & Fashion, New Yorker, Kik, Sinsay, Superzoo, Tabac Xpress și Medimfarm vor inaugura noi magazine”, declară Brîndușa Grama, Leasing Manager în cadrul grupului Square 7.

Prima fază a proiectului de la Slatina a fost livrată în 2016, fiind închiriată către Deichmann, Takko, Pepco și Flanco. După inaugurarea celei de-a doua faze, proiectul ajunge la o suprafață totală comercială de 8.700 mp.  Alături de partenerii deja menționați, parcul de retail beneficiază și de prezența celor două ancore de food Kaufland si Lidl.

 

În prezent, Square 7 Properties are în construcție proiectul situat în Giurgiu și în curs de autorizare alte două noi proiecte în Pitești și Mediaș, cele trei dezvoltări având o suprafață totală de aproximativ 35.000 mp.

Parteneriatul dintre Square 7 și Mitiska REIM a pus bazele unuia dintre cei mai dinamici jucatori pe piața parcurilor de retail, cu un portofoliu  de 26 de parcuri de retail, în suprafață totală de 142.000 mp.

Grupul Square 7 are o experiență de peste 15 ani pe piața din România, cu o echipă solidă și profesionistă, care acoperă o gamă largă de servicii: începând de la dezvoltare, administrare, până la facility și property management.

Exit mobile version