Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Concurență pentru aquaparkul Primăriei Oradea

Aquapark Nufărul Termal SRL a solicitat aviz consultativ pentru construirea unui aquapark pe o suprafață de peste 17.000 de metri pătrați.

Comisia de specialitate va studia oportunitatea printr-o documentație de tip Plan Urbanistic Zonal (PUZ). Investiția ar urma să fie realizată în zona străzilor Iancu de Hunedoara și Depozitului, din cartierul Nufărul.

„Încurajăm inițiativele îndrăznețe din partea investitorilor, iar acest centru de agrement are chiar și posibilitate de extindere. Amplasamentul se află în zona funcțională de activități economice cu caracter industrial de urbanizare, fiind necesară transformarea ei în zonă de agrement”, a precizat Radu Fortiș, arhitectul orașului.

Proiectul prevede amenajarea unei zone cu tobogane, bazin de agrement pentru copii, bazine de înot, jacuzzi, o zonă de alimentație publică, vestiare, recepție, terenuri de volei pe nisip, bloc sanitar și parcări.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Brandul Truston de la ATP Trucks împlinește 3 ani de la lansarea pe piața auto din România

Articolul următor

Unitățile Centralizate de Achiziții, soluția pentru cheltuirea mai eficientă a banului public

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share