Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a deschis târgul Agroalim Arad

Cel mai important târg de agricultură din România organizat în afara Capitalei și din euroregiune, Agroalim – și-a deschis porțile la Arad, joi, 1 septembrie 2022.

Organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, târgul cuprinde anul acesta peste 270 de expozanți din zece state și un număr de 50 de producători locali.

În cadrul târgului sunt prezentate: tehnologii, mașini și utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, tehnică de ambalare, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate.

Consiliul Județean Arad este și anul acesta partenerul Camerei de Comerț și Industrie Arad, cu o componentă de promovare a producătorilor locali și organizarea de conferințe de specialitate despre oportunitățile de investiții în județul Arad, mai ales în domeniul agricol și viticol.

Agricultura a fost întotdeauna parte din strategia Consiliului Județean Arad, pentru că înțelegem importanța acesteia în ponderea economică a județului. Îmi doresc ca și această ediție a târgului să aducă notorietate firmelor și producătorilor care expun aici, o bună comunicare și colaborări între aceștia, noi oportunități de afaceri, idei inovative de dezvoltare a agriculturii, de exploatare la un nivel cât mai ridicat al potențialului agricol al județului nostru, nu doar la nivel de producție efectivă, ci și procesarea produselor”, a declarat Iustin Ciona, președintele CJ Arad.

Târgul Agromalim este deschis în perioada 1-4 septembrie 2022, la Expo Arad.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investiție de 7,3 milioane de lei în extinderea rețelei de apă la Sintea Mare

Articolul următor

Punct Birou de Arhitectură a câștigat proiectarea Parcului Bună Ziua

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share