Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Timișul va primi 1,4 miliarde de lei prin ”Anghel Saligny”, Timișoara 43 de milioane

Timișul va trebui să se mulțumească să primească doar 1,4 miliarde de lei din programul ”Anghel Saligny”, ceea ce plasează județul pe locul 14 la nivel național. În total sunt 124 de obiective din județ care vor primi bani de la bugetul de stat.

Timișoara nu a fost prea norocoasă, va primi doar 43 de milioane de lei, adică cea mai mică sumă alocată unei localități de acest rang. Suma va merge spre Pasajul Solventul, una dintre cele mai mari lucrări de infrastructură din oraș, un pasaj care va face legătură dintre partea de nord și cea de sud a orașului, care va subtraversa calea ferată care taie orașul în două. Valoarea totală a acestui proiect este de 127 milioane. Primăria Timișoara a mai solicitat bani pentru încă două proiecte, fiind vorba despre două treceri pietonale peste Bega, una de 11, 6 milioane de lei, respectiv una de 4,66 milioane.

Prin Programul Anghel Saligny vor fi finanţate 124 de obiective din Timiş, valoarea totală a banilor alocați de Ministerul Dezvoltării fiind de 1.386.661.799 de lei, suma cu care județul se clasează pe locul 14 la nivel naţional.

Lugojul, cel de-al doilea oraș din Timiș, primeşte 17 milioane de lei pentru reabilitarea vechiului pod de fier orașului, construit peste râul Timiş.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universitatea de Vest Timișoara a accesat granturi europene în valoare de 30 de milioane de lei

Articolul următor
Ca urmare a degradărilor apărute pe suprafața carosabilă a A1, pe sectorul cuprins între Sibiu și Sebeș, au fost instituite restricții de circulație între mai multe poziții kilometrice.

Restricții de circulație pe A1. S-a degradat din nou

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share