Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Amicii Building se apropie de final cu Green Residence

Societatea bistrițeană de construcții a raportat apropierea termenului de finalizare a ansamblului său rezidențial Amicii Green Residence (AGR).
Dezvoltatorul va monta panouri fotovoltaice atât în spațiul public, cât și la penthouse-uri | Foto: Green Residence

Societatea bistrițeană de construcții a raportat apropierea termenului de finalizare a ansamblului său rezidențial Amicii Green Residence (AGR).

Noul ansamblu AGR cuprinde apartamente cu 2-3 camere, situate pe str. Tărpiului, din municipiul Bistrița. Panouri fotovoltaice vor susține aici iluminatul în zonele comune și la apartamente penthouse. Dezvoltatorul AGR a anunțat prețuri între 57.200 și 127.000 de euro la apartamentele cu 43-87 mp, semifinisate.

Amicii Buiding a reabilitat, recent, clădirea monument care găzduiește extensia din Bistrița a Universității Tehnice Cluj, proiect pe fonduri europene de 10 milioane de lei. Printre lucrările executate de compania bistrițeană se numără Hotelurile Panoramic și Roser, pensiunile Turquoise House, Chalet du Lac, din Colibița, Club Eclipse Prundu Bârgăului, instituții din Poiana Stampei și Tiha Bârgăului.

Familia Găvan și-a dublat profitul

Societatea din Tiha Bârgăului este specializată în construcții civile, industriale și agricole, de la structuri la finisaje, alături de activitatea de închiriere pentru spaţii de birouri. Aceasta grupează 150 proiectanți, ingineri, arhitecți, operatori, muncitori și a executat, până acum, 320 de lucrări de construcții.

Societatea este deținută de oamenii de afaceri Ionuț, Nicolaie și Adrian Găvan, asociați în proporții egale. Anul trecut, Amicii Bulding și-a dublat profitul, de la 2 la 4,3 milioane de lei, în condițiile unei cifre de afaceri în urcare, de la 45 la 55 milioane de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Uniprest Instal dezvoltă primul ecosistem dedicat exclusiv profesioniștilor în instalații

Articolul următor

Clujul modernizează Drumul Bistriței

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share