Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania Omron închiriază 500 de metri pătrați la ISHO Timișoara pentru relocarea centrului de dezvoltare și suport

Japonezii de la Omron, companie specializată în dezvoltarea de soluții de automatizare și componente electronice cu aplicabilitate directă în diverse domenii precum asistență medicală, producție industrială și manufacturiere își relochează centrul de dezvoltare si suport din Timișoara al diviziei de Automatizări Industriale, în ISHO Offices. Japonezii vor ocupa o suprafață de 500 de meri pătrați în spațiile parte din proiectul multifuncțional ISHO.

Ca leader global în domeniul dezvoltării soluțiilor de automatizare, expertiza Omron are un spectru larg de aplicare variind de la automatizări industriale și componente electronice la sisteme de acces automatizat sau medicină și asistență medicală. Omron furnizează servicii, produse și tehnică avansate în peste 120 de țări. Centrul din România va face parte dintr-o structură globală prezentă pe toate continentele, iar activitatea desfășurată în Timișoara va fi orientată în principal pe dezvoltarea de soluții de automatizare cu aplicabilitate în diverse industrii cooperînd cu entități similare din diferite țări europene și din lume. Investiția va genera și un număr de locuri de muncă cu specializare ridicată.

“Timișoara este unul din cele mai atractive orașe din țară, care oferă specialiști cu excelente abilități tehnice și a devenit un hub de resurse umane pentru domeniile cu specializare ridicată. Dorim să atragem și să reținem în cadrul companiei noastre cei mai talentați profesioniști, pasionați de tehnologia avansată. Din acest punct de vedere, credem că ISHO Offices este un atu care va contribui la crearea unui mediu de lucru colaborativ în care inspirația și motivația fac parte intrinsecă” declară Virgil Matei – RSO Manager Omron Electronics.

Noul biroul din Timișoara va fi functional începând din toamna acestui an.

“Suntem încântați să atragem și să găzduim cele mai interesante companii din Timișoara prin prisma valorii ridicate a activității pe care o desfășoară și a soluțiilor inovative pe care le dezvoltă. Obiectivul nostru este să oferim angajaților un mediu de lucru optim, cu condiții excelente pentru performanță în care se îmbină armonios spațiile de lucru propriu-zise, componenta socială și creativă, dar și accesul la diverse facilități și servicii premium conexe – cafenele de specialitate, restaurante de top, shopping de proximitate, servicii medicale sau bancare și altele. Omron este o companie care aduce pe piața muncii din vestul țării valoare ridicată prin joburile înalt calificate și oportunitățile deosebite pe care le oferă, care, suntem convinși că va crește frumos în Timișoara. Din punctul nostru de vedere, este mixul ideal între o companie care dezvoltă soluții tehnice de cel mai înalt nivel, contribuind la creșterea comunității tehnice din regiunea noastră și mediul de lucru la cele mai ridicate standarde pe care noi îl oferim.,” afirmă Ovidiu Șandor, dezvoltatorul proiectului ISHO.

Proiectul imobiliar timișorean a devenit deja un pol important și un loc de referință pentru zona centrală a Timișoarei atât prin componenta office, cât și prin cea rezidențială. ISHO se va concentra în continuare pe dezvoltarea mixului de servicii, urmărind atragerea celor mai bune concepte din piață. Curând, va fi inaugurat noul restaurant Stradale și cafeneaua de specialitate Mitzu din același lanț condus de Chef Foa, care se alătură altor servicii precum brutăria artizanală Prospero, Mega Image, Regina Maria, Otp Bank etc. Vor fi reluate lucrările de construcție la hotelul Radisson Blu și configurată zonă pietonală amplă, spații verzi și de relaxare și servicii diverse pentru cei aproximativ 5.000 de angajați și rezidenții celor peste 1.200 de apartamente din cartier.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Noua firmă se numește AROBS E-toll Solutions (AES), iar noul serviciu este disponibil pe piețele din România, Ucraina și Republica Moldova.

AROBS a înființat o companie pentru servicii de flotă

Articolul următor

Construcții Erbașu a finalizat proiectul tehnic pentru Centura Sânmartinului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share