Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O nouă companie, din Italia, vrea să facă biciclete la Timișoara

Timișoara a devenit principalul loc din România pentru construcția de biciclete, după ce aici a fost inaugurată investiția germanilor de la Corratec. Aici funcționa deja fabrica ce produce biciclete pentru magazinele Decthlon din întreaga lume. Acum aici este așteptată o nouă societate care să facă o unitate de producție, în același domeniu.

Reprezentanții acesteia au purtat discuții la sediul Consiliului Județean Timiș, în vederea obținerii informațiilor necesare ridicării unei noi fabrici de biciclete în județ.

Președintele CJ Timiș, Alin Nica, a primit în vizită delegația societății LK Group, alături de reprezentantul Camerei de Comerț Italiană pentru România, Vincenzo Moderno, pentru a discuta posibilitatea unei investiții in județul nostru.

Dacă discuțiile vor avea concretizare, noile facilități de producție în zona de velomobilitate vor transforma Timișul în cel mai mare hub de producție de biciclete electrice și tradiționale din această parte a Europei.

În cadrul întâlnirii au fost prezentate avantajele competitive ale județului și a fost înmânat Ghidul Investitorului al județului Timiș. Președintele CJT a informat posibilii investitori despre ajutorul de stat de care pot beneficia și a amintit rolul administrației județene în acordarea de asistență acestora.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
La activitățile tip ștafetă și alergare din cadrul Father & Son/Daughter Challenge vor putea participa tații, alături de copiii lor și își vor crea amintiri prețioase.

„Întâlnire" cu Elvis Presley și Batman la Iulius Mall Cluj

Articolul următor

ADR Vest oferă pregătire antreprenorială și mentorat pentru 160 de patroni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share