Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Magazinul Ikea Timișoara se pregătește de deschiderea activității și caută angajați

Timișoara va fi al doilea oraș din România care va beneficia de un magazin Ikea, după Bucureși, iar suedezii par să facă deja primii pași spre deschiderea activității. Pe teren, la marginea Timișoarei, lucrările la noul magazin sunt aproape de finalizare, compania caută acum viitori angajați.

La începutul acestei săptămâni, la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiş, a avut loc o întâlnire de lucru cu reprezentanţi ai noului magazin IKEA. Acesta îşi va deschide porțile la începutul anului 2023, conform celor de la AJOFM.

Reprezentanții retailerului au solicitat ajutorul şi îndrumare pentru găsirea celor mai potrivite persoane care să ocupe cele 180 locuri de munca vacante create de noua unitate.

Angajatorul nu a uitat ca judeţul Timiş găzduiește refugiați ajunşi în România din multe colturi ale lumii şi au pregătit un program de internship special gândit pentru o integrare mai ușoară a acestora.

Persoanele cu dizabilităţi care pot şi îşi doresc sa muncească, sunt primite cu braţele deschise de Ikea, unde vor avea parte de condiţii optime de muncă, spun reprezentanții angajatorului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Spyrosoft: angajații din IT își doresc să lucreze remote și să aibă un program flexibil

Articolul următor

ROatExpoReal | Half a billion euros, investments in 11 cities for new airports

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share