Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zitec a declanșat o campanie de recrutări în Transilvania

Zitec a angajat, de la începutul anului, 90 de specialiști din București și din alte orașe ale țării: Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara sau Iași.
Furnizorul de servicii de transformare digitală face angajări de specialiști în programare, marketing și vânzări | Foto: Zitec

Compania de soluții și servicii de transformare digitală și-a mărit echipa cu 40% de la începutul anului, ajungând la 330 de specialiști.

Zitec a angajat, de la începutul anului, 90 de specialiști din Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, dar și din București. Compania își propune extinderea echipei cu cel puțin 40 de programatori, specialiști Quality Assurance, Scrum Masters, Product Owners, marketing și vânzări.

Aceasta își va extinde echipele produselor proprii: Regista, Mirro.io.  Procesul de recrutare este adaptat modului actual de lucru de la distanță, astfel încât să se poată înscrie pentru posturile libere candidați din toate orașele din țară.

Compania lucrează hibrid, ceea ce permite membrilor echipei să decidă individual opțiunea pentru desfășurarea activității. Membrii echipei au posibilitatea de a-și alege modul de lucru: preponderent în sistem de la distanță, preponderent de la birou sau hibrid, în funcție de preferințe.

Angajații vor să lucreze de acasă

Ultimul sondaj desfășurat în cadrul companiei a arătat că 20% dintre membrii Zitec au optat pentru a lucra de la birou mai mult de trei zile pe săptămână, 50% pentru a lucra preponderent de acasă, 30% de a lucra în mod hibrid, alternând zilele de lucru de la birou cu cele de la distanță.

„Încă de la debutul pandemiei, am luat decizia ca întreaga echipă să își desfășoare activitatea în sistem “remote”. Ulterior, ne-am adaptat cu succes la această nouă realitate și am preferat să nu impunem o politică rigidă la nivel de companie în ceea ce privește modul de lucru.

Ne concentrăm pe extinderea echipei, printr-un proces de recrutare care se desfășoară la nivel național, nu doar în orașele în care avem birouri, București și Brașov”, spune Alexandru Lăpușan, cofondator al Zitec.

Cu birouri în București și Brașov, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, aplicații mobile, blockchain, servicii de digital marketing.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Animax România a anunțat deschiderea a două magazine noi, unul în București, al doilea, în proiect în Turda.

Animax își deschide magazin în FunPark Shop

Articolul următor

Expertul contabil va putea oferi servicii specifice contabilității criminalistice

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share