Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

JCI pregătește viitorii antreprenori la Cluj

Acestea au loc în cadrul suitei Serile JCI, la complexul de coworking Silicon Forest, din Cluj-Napoca.
Tinerii din Cluj sunt inițiați în managementul de proiect și inițierea unei afaceri | Foto: JCI

Organizația Junior Chamber International (JCI) a declanșat o serie de sesiuni de pregătire în domeniul antreprenoriatului.

Acestea au loc în cadrul suitei Serile JCI, la complexul de coworking Silicon Forest, din Cluj-Napoca. În 7 octombrie, Smaranda Ignat, antreprenor, trainer, consultant și coach pentru afaceri în tehnologie, va ghida tinerii când să inițieze o afacere și să identifice corect soluții eficiente pentru fiecare provocare, din postura unui lider care își dorește să crească.

Ea lucrează cu antreprenori și companii și îi ajută să își atingă potențialul, eliminând barierele care stau în calea performanței – în special în domeniul comunicării. ”Cresc într-un mediu în care există o provocare de rezolvat, o criză prin care să supraviețuiesc și un incendiu de stins”, a explicat trainerul.

Junior Chamber International (JCI) a declanșat o serie de sesiuni de pregătire în domeniul antreprenoriatului la complexul Silicon Forest. Acestea au loc în cadrul suitei Serile JCI.

Au început cu managementul de proiect

La Serile JCI, membrii organizației au mai fost pregătiți, în această toamnă, de Hermina Man, membru fondator și senator al filialei din județul Mureș. Tema dezbătută s-a concentrat pe managementul de proiect.

Participanții au fost informați despre identificarea nevoilor din jurul lor pentru generarea unui proiect de succes, transformarea ideilor îndrăznețe în asemenea proiecte, gestionarea resurselor și modul în care pot profita de acestea.

Ei au învățat să dobândească noi abilități, să privească lucrurile dintr-o perspectiva nouă, să gestioneze o echipă și să identifice corect soluții eficiente pentru fiecare provocare în parte. Training-ul a concretizat pașii premergători unui proiect, planificarea bugetului și evaluarea riscurilor, totul din postura unui lider care își dorește să crească.

Cea mai mare organizație de tineri antreprenori

JCI este cea mai mare organizaţie pentru tineri lideri şi antreprenori. Are 100 de ani de existenţă, prezență în 6.000 de comunităţi locale din 120 ţări şi numără 200.000 de membri. Acesta a apărut în urmă cu 100 de ani, în SUA, ca un club de networking creat de tineri care îşi doreau să schimbe în bine comunitatea locală.

Dimensiunea internaţională a venit după al doilea război mondial, când JCI a fost fondat la nivel mondial sub acest nume, cu o misiune umanistă şi de înțegere între culturi. JCI militează pentru implicarea tinerilor în viaţa economică, politică şi socială a comunităţii lor.

Membrii JCI sunt tineri antreprenori, liber-profesioniști, decidenți la cel mai înalt nivel sau de nivel mediu cu funcţii administrative sau politice, manageri şi directori de departamente din companii, academie, jurnalişti, cu vârsta între 18 şi 40 de ani.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Municipalitatea a parafat contractul de proiectare pentru realizarea Science Campus Cluj (SCC).

KXL Studio a primit proiectarea Science Campus Cluj

Articolul următor

Promenada inimilor la Cluj Napoca - pentru o inimă mai sănătoasă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share