Sergiana Poiana Mărului a obținut recertificarea International Food Standard: „Rămânem High Level”

Sergiana Poiana Mărului a parcurs încă o etapă de auditare – recertificare I.F.S., de această dată după versiunea 7.0, cea mai nouă variantă a standardului. Certificatul care atestă că Sergiana a obţinut un punctaj procentual de 97,93% a ajuns la companie, menţinându-se astfel în zona maximă de certificare, şi anume High Level.

„Odată cu obţinerea certificatului IFS în anii anteriori, pentru noi s-a deschis un nou traseu de certificări şi recertificări. Nu greşesc şi nu exagerez dacă spun că în această direcţie lucrăm în permanenţă, singurul obiectiv pe care ni l-am fixat fiind obţinerea certificării IFS la standard High Level”, a declarat anterior Ramona Muntean, directorul unităţii de prelucrare a cărnii din Poiana Mărului.

Certificările care au la bază sistemul International Food Standard (IFS) se obţin în urma unei auditări generale din punct de vedere al calităţii, aceasta presupunând analiza parametrilor de producţie şi a tuturor proceselor tehnologice desfăşurate în unitatea de producţie, inclusiv dincolo de limitele acesteia. Indicatorii IFS sunt dinamici, modificându-se anual, astfel încât certificările şi recertificările să exprime cele mai noi norme şi concepte de calitate la nivel mondial.

„Şi în acest an, Sergiana Poiana Mărului a parcurs încă o etapă de auditare – recertificare I.F.S., de această dată după versiunea 7.0, cea mai nouă variantă a standardului, iar de puţin timp la Poiana Mărului a ajuns certificatul IFS care atestă că Sergiana a obţinut un punctaj procentual de 97,93%! E o nouă performanţă pentru care colegii implicaţi în acest proces laborios merită cu prisosinţă felicitări, iar alături de ei merită o reverenţă şi colegii care, în fiecare zi, muncesc fără să facă rabat de la normele sistemelor moderne de calitate pe care le implementăm. Aşa concluzia care se impune este unică şi constantă: Sergiana rămâne High Level!”, au transmis reprezentanții companiei.

Exit mobile version