Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a finalizat Topul Județean al Firmelor

Începutul lunii noiembrie aduce la Centrul Regional de Afaceri Timișoara cea de-a 29-a ediție a ceremoniei Topului Firmelor din Județul Timiș, clasamentul care stabilește cele mai bune afaceri din județ

Organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național realizată de Camera de Comerț și Industrie a României având ca sursă informațiile furnizate de Ministerul Finanțelor și de Oficiul Național al Registrului Comerțului, clasamentul Topului Firmelor din Județul Timiș pentru anul 2021 reunește 12.095 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 35.333 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut.

Dintre acestea, sunt evidenţiate 1.853 firme clasate pe locurile I, II şi III, structurate pe 7 domenii, 251 grupe de activitate (conform codului CAEN) și 5 clase de mărime a întreprinderii. Totodată, 151 de firme a căror fidelitate și perseverenţă le-au oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri în Top în ultimii zece ani sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă.

A devenit o tradiție pentru CCIA Timiș să acorde diplome aniversare și premii speciale pentru realizări de excepție în diferite domenii de activitate: Trofeul de Excelență pentru Export, Trofeul de Excelență pentru Competitivitate în Afaceri, Trofeul Ars Gratia Artis pentru excelență artistică. Aflat la o nouă ediție, Trofeul de Excelență Academica onorează locul pe care universităţile de stat timişene le deţin în elita învăţământului românesc și realizările de excepție care le mențin ca actori vizibili și de impact în aria academică europeană.

Gala Excelenței în Afaceri reunește la fiecare ediție peste 800 de participanţi – reprezentanţi de marcă ai mediului de afaceri, înalți oficiali ai Guvernului României și ai administrației publice locale, reprezentanți ai corpului diplomatic și consular, personalități ale mediului academic, asociaţii de afaceri, camerere de comerț din țară și străinătate, partenerii evenimentului, mass media.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investitorii arabi sunt tot mai aproape de colaborarea cu Portul Constanța și Aeroportul Internațional Timișoara

Articolul următor
Consiliul Local Cluj-Napoca a votat proiectul de hotărâre privind aprobarea acordului de parteneriat între Primăria Cluj-Napoca (PCN) și consorțiul norvegian GS MiljoConsult Geir Saether, pentru realizarea unei rampe temporare dezafectate.

GS MiljoConsult amenajează o rampă de deșeuri la Cluj-Napoca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share