Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a finalizat bazinul didactic de înot din Beiuș

Săptămâna trecută s-a realizat recepția la finalizarea lucrărilor la complexul de bazine de înot didactice din Municipiul Beiuș.

La recepție au participat vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Călin Gal, președintele Agenției de Dezvoltare Durabilă Bihor (ADD), Vitalyos Barna, viceprimarul Municipiului Beiuș, Dragoș Balog, și reprezentanți ai firmei de construcții.

Caracteristici

Complexul din Beiuș are două bazine de înot didactice de dimensiuni 25×12.5 m, respectiv 6×12.5 m, cu grupuri sanitare, vestiare și tribune. Valoarea investiției este de 7.182.289,53 lei, cu TVA. Lucrările au fost executate de firma Costa Voc Impex SRL.

Complexul va fi predat în administrarea Primăriei Municipiului Beiuș, care va stabili programul și condițiile de funcționare.

Reamintim că sunt șapte astfel de proiecte în tot județul. Până acum au fost recepționate cinci dintre acestea, din Săcueni, Nucet, Salonta, Valea lui Miha și Beiuș. Sunt în curs de finalizare bazele din Marghita și Ștei.

Consiliul Județean Bihor, prin Asociația de Dezvoltare Durabilă Bihor, gestionează programul de realizare a bazinelor didactice, al căror scop este acela de îmbunătăţire a stării de sănătate şi de dezvoltare a abilităţilor fizice ale locuitorilor din oraşele şi municipiile judeţului.

Total
9
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Parc cu locuri de joacă moderne, în valoare de peste 500.000 de lei, la Carei

Articolul următor

VELUX: Ferestrele pentru mansardă pot ajuta la economisirea a aprox. 40% din necesarul de energie pentru încălzirea casei, fără a scădea gradul de confort

Citește și:
Bogdan Ciungradi este noul director financiar (CFO) al grupului AROBS, cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București (BVB).
Citeste mai mult

AROBS și-a adus director de la Noriel

Multinaționala de software cu sediu la Cluj a decis să își consolideze departamentul financiar în condițiile numeroaselor sale…
Zi de Zi știri economice:
Total
9
Share