Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul Untold va amenaja un parc de Crăciun la București

Organizatorii festivalurilor Neversea (Constanța) și Untold (Cluj) pregătesc în colaborare cu Primăria Sectorului 6, în Parcul Drumul Taberei, cel mai mare parc tematic de Crăciun din capitală.

Agenția de evenimente Untold Universe a anunțat, în premieră în capitală, un parc tematic cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Organizatorii festivalurilor Neversea (Constanța) și Untold (Cluj) pregătesc în colaborare cu Primăria Sectorului 6, în Drumul Taberei, cel mai mare parc tematic de Crăciun din capitală. “Timp de o lună, vizitatorii se vor putea bucura de o experiență unică, ce îmbină magia din festival cu spiritul sărbătorilor de iarnă.

În perioada 25 noiembrie – 27 decembrie, parcul din Drumul Taberei se va transforma într-un loc de poveste, ideal pentru momentele unice trăite alături de prieteni și familie și va oferi o experiență magică, în spiritul sărbătorilor de iarnă”, conform Untold Universe.

Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice în premieră pentru București, care vor întreține spiritul sărbătorilor.

Reprezentanții primăriei au menționat că, prin colaborarea cu organizatorii Untold, parcul tematic din Drumul Taberei va deveni cel mai îndrăgit și vizitat loc dedicat sărbătorilor, din țară. Proiectul este organizat de grupul Untold și este finanțat din fonduri private. Târgul de Crăciun va activa în Parcul Drumul Taberei, în baza unui contract de închiriere de spațiu semnat cu Primăria Sectorului 6. Accesul va fi gratuit, iar programul complet urmează să fie publicat.

Au încasat deja 1,2 milioane de euro

Organizatorii festivalului de muzică electronică de la Cluj au contabilizat vânzări de 1,2 milioane de euro din prima tranșă de bilete puse la bătaie pentru ediție de anul viitor al Untold. 11.000 de fani ai Untold și-au asigurat abonamente la ediția din 2023, care va avea loc între 3 și 6 august. În mai puțin de 1 minut, organizatorii au vândut cu 1.000 de abonamente mai mult, deși inițial au pregătit doar 10.000 pentru prima rundă de vânzări.

40.000 de oameni înregistrați pe portalul festivalului sperau să prindă abonamente în prima etapă de vânzări. O nouă rundă va fi disponibilă în curând. Organizatorii spun că anul viitor vor aduce, pe lângă cei mai buni DJ-i din lume, și trupe în premieră pentru România pe care fanii și le doresc pe scena principală.

360.000 de oameni au participat în acest an la Untold, precum și 200 de artiști și trupe, printre care Alok, Above & Beyond, Claptone, Hardwell, Don Diablo, David Guetta, Lost Frequencies, Morten, J Balvin, G-Eazy, Major Lazer, Anne Marie. Cea de-a șaptea ediție a festivalului a reunit 200 de artiști, pe opt scene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
La Bruxelles au avut loc reuniunea Boardului ACI Europe, for de conducere ce reunește 26 de membri

Aeroportul Cluj: “Am reușit să nu dăm afară, în pandemie, personal specializat”

Articolul următor

Se știu executanții a trei tronsoane din electrificarea căii ferate Cluj Napoca – Episcopia Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share