Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Leader Team Broker și Corpul Național al Polițiștilor au lansat pachetul de acoperiri care includ riscuri de viață și sănătate specifice profesiei de polițist

 Pachetul de acoperiri, creat de Leader Team Broker în colaborare cu Asirom, include o poliță de viață și o poliță de sănătate.

Asigurarea de viață este accesibilă în mod gratuit pentru membrii CNP.

Asigurarea de sănătate este voluntară, se poate achiziționa contra cost și include mai multe investigații medicale pe un pachet superior.

Leader Team Broker de asigurare, jucător cheie pe piața asigurărilor de nișă din Europa, a lansat, în colaborare cu organizația profesională Corpul Național al Polițiștilor (CNP), pachetul de acoperiri care includ riscuri de viață și sănătate specifice profesiei de polițist, destinat personalului din structurile Ministerului Afacerilor Interne, atât cadre active, cât și în retragere.  Pachetul de acoperiri include 2 polițe, o asigurare de viață gratuită oferită de CNP tuturor celor 30.000 de membri ai organizației profesionale și o asigurare de sănătate voluntară, cu beneficii de grup, prin care asigurații au acces nelimitat la analize, consultații, investigații și intervenții medicale în clinici private, în condiții acute, contra unui cost lunar de 127 de lei.  Polița este creată de Leader Team Broker în colaborare cu Asirom.

”Împreună cu partenerii noștri de la Asirom, am creionat un pachet de acoperiri dedicate angajaților din structurile Ministerului Afacerilor Interne, membri ai organizației profesionale Corpul Național al Polițiștilor. Știm cu toții că această profesie se desfășoară în condiții ce comportă riscuri mari pentru angajați. De aceea, produsele pe care le-am construit sunt gândite să ofere protecție suplimentară atât polițiștilor, cât și familiilor lor, fie că vorbim despre asigurarea vieții, fie despre o serie de facilități medicale în cazul unor accidente. Leader Team Broker va oferi, totodată, asistență pe toată perioada asigurării, iar membrii CNP vor avea la dispoziție departamentul nostru de daune, pentru soluționarea rapidă a dosarelor. Leader Team Broker are o divizie specializată în asigurări de tipul Employee Benefits, prin intermediul căreia creează și oferă companiilor sau organizațiilor profesionale produse inovative de protecție pentru diverse categorii de angajați, după specificul și riscurile cu care se confruntă fiecare în parte”,  a declarat Răzvan Rusu, fondator Leader Team Broker.

Beneficiile asigurării de viață, susținute de Corpul Național al Polițiștilor, sunt următoarele:

  • Deces din orice cauză – 750 lei, sumă care este suplimentară ajutorului de deces acordat de CNP membrului organizației.
  • Intervenții chirurgicale din accident – până la 3.000 lei, în funcție de tipul de intervenție chirurgicală.
  • Spitalizare din accident – până la 90 de zile, cu o indemnizație zilnică de 35 lei.
  • Cheltuieli medicale din orice cauză – 500 lei (50 lei franșiză/dosar de daună întocmit) pentru:

– medicamente cumpărate pe baza prescripţiei medicului, eliberată pe numele asiguratului şi cu certificarea rețetei originale;

– efectuarea unor proceduri medicale precum: consulturi de diagnosticare, consulturi de control, investigații imagistice, investigații paraclinice etc.;

– achiziționare sau închiriere de proteze, cârje, scaune cu rotile şi alte echipamente şi instrumente similare necesare, pe baza prescripţiei medicului, o singură dată în decursul perioadei asigurate, indiferent de reînnoirile polițelor;

– transport cu ambulanța de la locul accidentului sau de la locul în care se afla pacientul care reclamă probleme urgente de sănătate la cel mai apropiat spital/unitate medicală.

Ne bucurăm să oferim membrilor noștri acest produs de asigurare specific, gândit împreună cu Leader Team Broker, pe lângă toate celelalte beneficii suplimentare pe care le au cei care se înscriu în organizația noastră. Pe lângă componenta de viață, care presupune un ajutor acordat familiei în caz de deces, asigurarea oferă și o multitudine de alte compensații și reduceri de costuri pentru spitalizare sau medicamente. Este o asigurare care se potrivește perfect profesiei de polițist, special creată pentru a acoperi riscurile acestei meserii. Îi invităm pe toți membrii noștri să se înscrie pentru a beneficia de această asigurare care le protejează viața și sănătatea”, a declarat Petre Stancu, președintele Corpului Național al Polițiștilor.

Polița de sănătate, voluntară, ce poate fi achiziționată contra unui cost lunar de 127 de lei, include și o acoperire pentru boli grave.

Persoanele eligibile care pot beneficia de asigurarea privată de sănătate cu componentă de viață sunt membrii CNP, cu vârsta până în 70 de ani împliniți, precum și familia, în regim de coasigurat: soțul/soția cu vârsta de maximum 65 de ani la intrarea în asigurare sau copiii asiguratului, cu vârsta cuprinsă între un an și 18 ani sau până la 25 ani, dacă aceștia urmează o formă de învățământ de zi acreditată de Ministerul Educației și Cercetării și sunt în întreținerea părinților la data începerii asigurării. Coasiguratul trebuie să aibă cetățenia română sau rezidență în România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fan Courier investește 10 milioane de euro pentru a dezvolta o rețea de puncte de colectare

Articolul următor

Investiții de peste 2 milioane de euro la societatea de drumuri din Sibiu în utilaje noi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share