Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oradea în Top: Helion Group, distins cu „Premiul Național de Excelență pentru Servicii de Securitate și Cyber Security”

Grupul de firme orădean Helion Group a fost distins cu Premiul Naţional de Excelență pentru Servicii de Securitate și Cyber Security în cadrul Galei Club Antreprenor” care a avut loc la sfârșitul lunii septembrie la Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București.

Excelență în securitate și Cyber Security

Premiul a fost ridicat de Dan Buștean, Head of IT al Helion Group în cadrul evenimentului desfășurat în  Aula Carol I a Palatului Camerei de Comerț și Industrie București, unde s-a desfășurat evenimentul..

Dan Buștean și premiul obținut la Topul CNIPMMR

„Este o recunoaștere națională a excelenței de care au dat dovadă, de-a lungul anilor, colegii mei, atunci când vine vorba de serviciile prestate în domeniul Securității, Cyber Security și în IT”, declară Rareș Codrean, Director General la Helion Group.

În cadrul Galei „Club Antreprenor”, Dan Buștean a povestit despre ce înseamnă Cyber Security pentru el: „Cine s-ar fi gândit acum 20 de ani că vom avea nevoie și se va dezvolta constant zona de Securitate pe internet. Îmi aduc aminte cum așteptam jumătate de oră să se inițieze conexiunea prin dial-up. Așteptam minute bune să încarc o poză. Astăzi scrollăm pe Facebook și Instagram, vizualizăm mii de poze într-o zi. De la o zi la alta, apar și se dezvoltă noi tehnologii care ne fac viața mai ușoară și ne apropie unii de alții. Dar, la fel de repede, apar și pericolele. De aici a apărut și necesitatea de a se dezvolta zona de Cyber Security”, a povestit Buştean.

În această ramură, a mai arătat el, trebuie să ținem pasul cu un „șoim virtual”, care atinge viteze de 30.000 km/fracțiune de secundă, care poate detecta prada de la mii de kilometri distanţă.

„E nevoie de multă muncă și e nevoie de o gândire «Outside the box» pentru a detecta greșelile logice alte altor programatori. Dar, în final, merită toate zilele și nopțile de studii și de teste pentru a putea asigura liniștea și siguranța celor care își petrect timp și desfășoară activități în mediul online”, a explicat Dan Buștean, Head of IT al Helion Group.

Mesaj de mulțumire

Dan Buștean a mulțumit întregii echipe Helion Group

Buştean a ţinut să mulţumească echipei cu care lucrează. „Suntem entuziaști și motivați să continuăm să evoluăm. Mulțumesc întregii echipe, fără de care nu am fi ajuns atât de departe. Am învățat toți împreună, ne-am ajutat reciproc. Fiecare membru al organizației s-a așezat la fix ca o piesa într-un puzzle complex”, a specificat el, arătând că rezultatele obţinute de „au făcut diferenţa în viaţa multor oameni și a activităților derulate de aceștia”.

Dan Buștean

„An de an, portofoliul nostru nu doar că s-a extins, dar rezultatele pe care le-am realizat împreună au făcut diferența în viața a zeci de mii de oameni. Dorim să continuăm să evoluăm împreună cu noua generație ambițioasă, născută în plină explozie tehnologică. Să creștem împreună și să ne punem amprenta în lume” a concluzionat Buștean.

În top 10 național

Potrivit Topului Naţional al Firmelor Private din România pe anul 2021, clasament naţional întocmit de Consiliul Naţional al IMM-urilor din România pe domenii de activitate, compania bihoreană se află pe locul 6 în România după performanţa globală, pe locul 7 după productivitate, şi pe locul 9 după  cifra de afaceri, la categoria întreprinderi mici și mijlocii.

Topul este realizat în baza unor criterii stricte, luându-se în considerare profitul brut, cifra de afaceri, productivitatea şi performanţa globală în afaceri, informaţii care sunt furnizate de  Oficiul Național al Registrului Comerțului.

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), este o confederaţie patronală recunoscută la nivel european şi naţional, iar Topul Naţional al Firmelor Private din România este un punct de reper pentru climatul de afaceri românesc.

Firmă cu istorie

Helion Group este un grup de firme bihorean care activează din 1993 în domeniile IT, oferind soluții complexe de digitalizare și IT de securitate, inclusiv sectorul de cyber-security, fiscalitate şi sisteme de gestiune.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proiectul de reabilitare a căii ferate Caransebeș – Arad, în valoare de 1,2 miliarde de euro, e blocat de contestații

Articolul următor

Proiecte de peste 56 milioane de euro, depuse de către Primăria Oradea pentru finanțare prin PNRR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share