Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

HTEC își deschide birou în Cluj Business Campus. Timișoara și Iași, pe listă

HTEC Group, companie globală de servicii de tehnologie, consultanță și software, cu sediul în San Francisco, va participa la Codecamp

Compania americană de servicii de tehnologie va prezenta strategia sa pentru România, care se va concretiza în deschiderea unui birou la Cluj-Napoca.

HTEC Group, companie globală de servicii de tehnologie, consultanță și software, cu sediul în San Francisco, va participa la Codecamp, unul dintre cele mai importante evenimente IT din România, dedicat susținerii și dezvoltării comunității IT&C. HTEC va fi prezentă la Codecamp Cluj-Napoca, în 27 octombrie, și la Codecamp Iași, în 3 noiembrie.

Compania va veni cu o echipă de inovatori ce va întâmpina talentele tech locale interesate să se alăture grupului specializat în proiecte de inginerie. Recent intrat pe piața din Romania, HTEC își propune să atragă talente tech pentru a contribui la unele dintre cele mai atractive proiecte. HTEC a devenit partener Codecamp pentru două dintre cele mai importante conferințe locale din domeniul IT.

Evenimente regionale în Cluj și Iași

Cele două evenimente reunesc specialiști IT, cele mai creative minți din tech și autori premiați, fiind puncte de interes pentru pasionații de tehnologie care își doresc să își dezvolte expertiza și să fie la curent cu cele mai noi inovații din domeniu.

„Codecamp este un eveniment de referință pentru comunitatea IT. Reușește să adune cele mai strălucite minți ale industriei IT într-un efort comun de a împărtăși cunoștințe din tehnologie, business și digital. Este o oportunitate pentru noi de a cunoaște comunitățile locale și de a împărtăși cu acestea viziunea noastră. Sperăm că toată lumea își va face o idee despre cum e să lucrezi la HTEC, iar acest lucru să îi facă să se gândească să se alăture echipei în viitorul apropiat”, a declarat Sabin Pilipauțanu, Director Delivery Operations, România.

În cadrul primelor apariții oficiale la evenimentele regionale, echipa HTEC va întâmpina participanții interesați la standul dedicat companiei. Reprezentanții HTEC vor împărtăși cu cei prezenți impactul pe care compania îl are la nivel global prin produsele și platformele digitale complexe pe care le dezvoltă în transporturi, sănătate, mobilitate, GreenTech.

Vor să angajeze 1.000 de IT-iști în România

Prima conferință, Codecamp Cluj-Napoca, va avea loc, în 27 octombrie, la Cluj Innovation Park, în anticiparea deschiderii viitoarelor birouri – strategie ce se va desfășura la începutul anului 2023. Compania va inaugura în mod oficial primul său sediu în România, la Cluj Business Campus. Spațiul de 1.300 mp va găzdui echipa de ingineri, developeri, project manageri, designeri, experți în domeniu și consultanți business sau de resurse umane, din toate nivelele de senioritate.

Echipa HTEC va beneficia de o experiență de muncă construită special pentru a păstra comunitatea sănătoasă, productivă și conectată, având acces la facilități de top, precum CBC Bistro, Fitness Corner, spații de muncă comune, sauna, studiouri de înregistrare și multe alte activități concentrate pe binele angajaților (workshop-uri de mindfulness, drumeții, petreceri pe terasa clădirii).

În 3 noiembrie, reprezentanții HTEC vor călători la Iași, locul în care a început povestea Codecamp în urmă cu 14 ani. HTEC Group va aduce cele mai complexe tehnologii și inovații, conform strategiei sale pe termen lung, de a deschide birouri în Cluj-Napoca, Iași, Timișoara. Compania intenționează să angajeze în România o echipă formată din 1.000 cei mai buni experți tech pe parcursul următorilor ani.

La nivel global, HTEC Group are 2.000 de angajați, ce lucrează în centre de dezvoltare din Europa de Sud-Est – compania operând în șase țări din zonă – și în birourile de creație și consultanță din Silicon Valley, Londra, New York, Minneapolis, Stockholm și Gothenburg.

Cu sediul central în San Francisco și birouri în SUA, Regatul Unit, Australia, Olanda, Suedia, Slovenia și cu 16 centre de dezvoltare în care activează ingineri și specialiști de produs din Sud-Estul Europei, HTEC oferă produse și platforme digitale sofisticate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Economiștii Bogdan Maioreanu și Simon Peters au analizat felul în care a evoluat piața în sectoarele imobiliar și criptomonede.

Analiștii eToro: prețurile imobiliarelor, în creștere, criptomonedele, în interval de preț restrâns

Articolul următor

Cel mai bun an pentru Aquaparkul Nymphaea Oradea. ADP construiește un hotel de 3 stele și un bazin de înot

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share