Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Meze Audio pornește recrutările în Baia Mare

Printre posturile scoase la concurs de Meze Audio se numără dezvoltator de vânzări și afaceri internaționale, coordonator de marketing digital, creator de conținut video, designer de produs, inginer electronist.
Căștile produse în Baia Mare sunt proiectate cu gândul la o durată de viață lungă a produsului | Foto: Meze Audio

Producătorul global de căști audio premium a declanșat o campanie de angajări de personal pentru centrul său din Baia Mare.

Printre posturile scoase la concurs de Meze Audio se numără dezvoltator de vânzări și afaceri internaționale, coordonator de marketing digital, creator de conținut video, designer de produs, inginer electronist. “Oportunitățile de călătorie internațională fac parte din fișa postului. Participăm în mod constant la expoziții comerciale în întreaga lume”, conform reprezentanților companiei.

“Meze Audio este o companie producătoare de căști audio premium ce redau un sunet cu înaltă fidelitate, printre cele mai bune din lume. Partea extraordinară este că, deși sunt globali, au sediul în Baia Mare, unde o echipă de top dezvoltă noi produse, inovează constant și accede pe noi piețe”, a rezumat afacerea Ciprian Borșan, președintele Maramureș Business Club.

A pornit business-ul nemulțumit de căștile de pe piață

Meze Audio a fost fondată în 2011 în Baia Mare, de către antreprenorul Antonio Meze. El căuta o pereche de căști cu care să se simtă conectat în același mod în care se simțea conectat la chitara sa Fender. “Am început de la mic, dobândind cunoștințe experimentând cu piese deja existente pe piață, căutând și cercetând materialele și soluțiile inginerești potrivite în căutarea sunetului și senzației perfecte.

Am dat lovitura în 2015, când, după mulți ani de dezvoltare, au fost lansate căștile 99 Classics. Acestea continuă să primească premii și nominalizări care depășesc așteptările oricui și plasează modelul în topul categoriei sale. Toate modelele noastre sunt dezvoltate in-house, de la zero”, spune antreprenorul.

Deoarece produsele clasice trebuie să supraviețuiască modelor sezoniere, sunt proiectate cu gândul la o durată de viață lungă a produsului. Standardul ridicat este atins prin combinarea tehnologiei și stilului high-end cu materiale de calitate și o bună manoperă. Semnătura sonoră este reglată pentru sesiuni lungi de ascultare, la fel ergonomia. Antonio Meze este designer de produse cu o experiență îndelungată la nivel mondial, iar echipa sa cuprinde ingineri, muzicieni și artiști.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Directorul general al Cemacon a făcut estimările cu ocazia prezentării raportului anual al producătorului clujean de materiale de construcții.

Tur de forță în Sălaj al ambasadorului Coreei: Cemacon, Silvania, Cento, Tera Moiad

Articolul următor
În cadrul zilei porților deschise a avut loc vernisajul instalației artistice Experience Room, în prezența partenerilor internaționali ai proiectului.

Castelul Banffy apelează la tehnologiile realității virtuale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share