Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Parchetul hibrid, lansat în România la Cluj

Evenimentul de lansare a produsului denumit Hywood, prezentat în premieră în țara noastră, va avea loc la centrul de vânzări al Valserv, de pe str. Observator.
Distribuitorul de pardoseli și-a creat o echipă de vânzări și consultanță în Transilvania și Banat | Foto: Valserv

Compania Valserv va lansa, în 27 octombrie, la showroom-ul său din Cluj-Napoca, o nouă generație de pardoseli hibride din lemn natural.

Evenimentul de lansare a produsului Hywood, prezentat în premieră în România, se va derula la centrul de vânzări al Valserv, de pe str. Observatorului. La eveniment vor lua parte arhitecți și designeri din Transilvania, reprezentanți ai partenerului din Germania, Ter Hürne, lider european în producția pardoselilor din lemn stratificat și organic premium.

“Parchetul Hywood este un produs revoluționar, realizat din lemn natural – stejar, nuc, frasin, având o rezistență foarte mare la trafic, murdărie și apă, certificat și garantat conform standardelor germane Eco Institut & Blue Angel”, spun reprezentanții Valserv.

Cu această ocazie, specialiștii prezenți vor fi invitați să descopere pardoseli din lemn natural, finisajele disponibile, dar și să afle mai multe detalii despre noua gamă Hywood.

“Parchetul hibrid este parchetul viitorului, în condițiile în care prețul lemnului va continua să urce. Acest nou tip de parchet are în compoziție, în afară de lemn, un material inteligent care nu conține plastic, clor sau metale grele, aliniindu-se tendinței de protecție a mediului și a sănătății omului deopotrivă”, a menționat Valentin Peia, fondatorul Valserv.

Valserv este unul dintre liderii de piață în domeniul comercializării și distribuției pardoselilor din lemn stratificat premium la nivel național. Distribuitorul român a încheiat un parteneriat în exclusivitate cu brandul german Ter Hürne, axat pe producția pardoselilor din lemn stratificat și organic premium, fără poluanți și metale grele.

Produsele sunt certificate conform standardelor german Blue Angel / Eco Institut / FSC. Compania comercializează parchet hibrid, parchet din lemn stratificat sau organic, parchet laminat și vinil de lux, accesorii pentru parchet și scări din lemn. Aceasta are showroom-uri la Timișoara, Cluj-Napoca, Sibiu, unde dispune de  un depozit de 10.000 mp, și în curând la Oradea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cargus este primul rezident din CTPark Oradea Cargo Terminal

Articolul următor

1.800 de manuale pentru liceele tehnologice și școlile profesionale auto

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share