Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Încep lucrările de modenizare a Centrului Vechi din Satu Mare

Proiectul prevede transformarea Pieţei Libertăţii în zonă pietonală, prin care oraşul să devină mai prietenos cu locuitorii săi şi mai atractiv pentru turişti. Modernizarea Centrului Vechi va consta în extinderea zonei accesibile pietonilor şi bicicliştilor, prin amenajarea unor arii pietonale modernizate, precum şi crearea unei piste pentru biciclete.
Proiectul mai prevede crearea unei benzi dedicate pentru mijloacele de transport public de călători, inclusiv reabilitarea părţii carosabile a infrastructurii rutiere. Modernizarea zonei centrale P-ţa Libertăţii presupune reconfigurarea aleilor pietonale existente, prin crearea unor trasee pietonale noi, precum şi dotarea cu mobilier urban şi reamenajarea spaţiilor verzi.

Începem lucrările de modernizare a Centrului Vechi. Am muncit mult pentru a obține fonduri europene pentru acest proiect de peste 23 milioane de lei. Vom munci și de acum înainte pentru a implementa cu succes proiectul nostru și astfel Piața Libertății să devină un centru cu alei pietonale, spații verzi, zone de terase și de relaxare. Am avut astăzi o întâlnire cu reprezentații firmele care au punct de lucru în zona pentru a le comunica calendarul de lucrări și ceea ce ne dorim să facem”, a declarat primarul de Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din România își mută businessul într-o nouă locație din Sibiu: investiție de peste 1 milion de euro

Articolul următor
În prezența prefectului Bistrița, Mica Oprea, ministrul dezvoltării, Atilla Cseke și ministrul afacerilor interne, Lucian Bode, au semnat contractul de finanțare pentru renovarea energetică a Palatului Administrativ.

Valul Renovării "lovește" Palatul Administrativ din Bistrița

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share