Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Două noi francize Blitz au apărut la Bistrița

Conducerea Blitz a semnat pentru o franciză nouă, în municipiul Bistrița, care este coordonată de antreprenorul local Alin Bugnar, care a revenit după 20 de ani petrecuți în străinătate.

Rețeaua de agenții imobiliare cu sediul la Cluj a dat în funcțiune două unități în județul Bistrița-Năsăud.

Conducerea Blitz a semnat pentru o franciză nouă, în municipiul Bistrița, coordonată de antreprenorul local Alin Bugnar, care a revenit după 20 de ani petrecuți în străinătate. Bugnar a activat inițial ca broker la biroul Blitz din comuna clujeană Florești, unde învățat despre imobiliare, dar și despre principiile și cultura organizațională ale companiei.

“Anterior a testat piața, compania, a vrut să vadă dacă îi place cu adevărat ceea ce urma să facă și dacă schimbarea de la transporturi la imobiliare este una benefică pentru el. S-a regăsit în totalitate în imobiliare, mai ales că îi place să stea printre oameni și să se încarce cu energia lor.

Potențialul imobiliarelor în Bistrița e unul bun, dar prima dată va fi nevoie de educație, atât a agenților, cât și a pieței”, susține fondatorul rețelei, Cătălin Priscorniță. Celălalt birou în franciză va fi coordonat de Darius Salaci. “Noul manager are în spate o experiență semnificativă în vânzări”, potrivit conducerii Blitz.

Strategia Blitz, prezentată la Cluj

Noii brokeri au Blitz s-au întâlnit, la Cluj-Napoca, în weekend, pentru a învăța tehnici avansate de negocieri și de a participa la vizionări, prospectări și prezentări de proprietăți. În această vară, Bogdan Petrovai, chief sales manager, a fost anunțat ca primul partener asociat al agenției imobiliare.

Grupul Blitz este format din companiile Network, Facilities și Learning. Blitz Network era deținută integral de Cătălin Priscorniță, la finele anului trecut, având afaceri de 22 de milioane de lei și un profit minim, cu 44 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud (CCIBN) a lansat topul companiilor din acest județ.

Afacerile companiilor din Bistrița au urcat cu 26%

Articolul următor
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a desemnat asocierea dintre societățile Strabag și Geiger drept câștigătoare a contractului pentru tronsonul din Autostrada Transilvania (A3).

“Putem scăpa de coșmarul drumului Cluj – Mureș în 2023”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share