Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Șase firme vor să facă studiul de fezabilitate la Centura de Nord Alba Iulia

Ministrul Marcel Boloș spune că, după finalizarea lucrărilor pentru 632 km de drumuri și 488 km de căi ferate, “România va avea cu totul o altă față”.

Nu mai puțin de șase companii s-au arătat interesate și au depus oferte pentru realizarea studiului de fezabilitate la Centura de Nord Alba Iulia. „În șase cuvinte, asta înseamnă: în curând trecem la etapa următoare”, a anunțat zilele trecute vicepreșdintele Consiliului Județean Alba, Marius Hațegan.

Tot Hațegan a anunțat care sunt aceste firme. Este vorba despre Tehno consulting, cu doi subcontractori; TQM Management cu nouă subcontractori; SPC Elite Consulting cu trei subcontractori; DP CONS cu 11 subcontractori; Asocierea Total Road & Expert Proiect 2002 cu cinci subcontractori și Asocierea Total Business Land & East Water Drillings cu cinci subcontractori.

„Prin estimări de cost și scenarii tehnice, studiul de fezabilitate este de mare ajutor proiectantului. Iar partea cea mai bună este că nu se va zăbovi sau bate pasul pe loc, termenul fiind de doar 3 luni. După această etapă ne concentrăm pe proiectare și execuție”, a mai transmis Hațegan.

Zona în care urmează să fie dezvoltată șoseaua de centură este situată la ieșire din Șard, înspre Alba Iulia, și în prezent este total nedezvoltată și suburbanizată. Plecând din giratoriul propus pe DN 74, viitoarea centură ocolitoare a muninicpiului Alba Iulia va traversa teritoriul administrativ al comunei Ighiu și teritoriul administrativ al mun. Alba Iulia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vino la Târgul de Cariere | Oradea să faci primul pas spre jobul mult visat și să câștigi premii

Articolul următor
Art Safari, cel mai important eveniment cultural din România, găzduiește în inima Capitalei, cea mai mare expoziție organizată vreodată în țară, dedicată pictorului român Ștefan Popescu (1872-1948).

Peisaj industrial cu combinatul din Reșița, prezent în expoziția Art Safari

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share