Complexul Cibela, regândit ca mall

Cibela, unul dintre cele mai vechi centre comerciale din municipiu a fost preluat de familia Tămășoi, fiind regândit după conceptul unui mall

Centrul comercial Cibela, din municipiul Bistrița, a revenit în activitate după transformarea sa după conceptul unui mall.

“Felicitări familiei Tămășoi pentru proiectul necesar comunității și profesionalismul pus în finalizarea lucrărilor de modernizare a complexului Cibela. Mereu voi fi alături de proiecte utile pentru oameni, menite să dezvolte economia și micile afaceri din Poarta Transilvaniei – Bistrița Năsăud”, a spus președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan.

 

Cibela, unul dintre cele mai vechi centre comerciale din municipiu, a fost preluat de familia Tămășoi, fiind regândit după conceptul unui mall, cu 300 de magazine cu un etaj în plus, scări rulante, zonă de food court. O parte dintre chiriașii din vechiul complex au revenit în cel modernizat, conform Bistrițeanul.

„Dacă vor fi și branduri internaționale care vor să închirieze spații aici, cu mare drag le așteptăm”, a declarat Denisa Mihăștean Tămășoi, unul dintre asociații Polimed Com, societate ce deține Cibela. Lucrările de amenajare a noului Cibela au debutat în 2017. Complexul conține și spații de depozitare, depozite frigorifice.

Polimed Com este deținută de Steliana (62%), Ionuț (19%) și Denisa Tămășoi (19%) și a înregistrat anul trecut afaceri de 60 de milioane de lei, cu un profit de 3 milioane. Societatea avea 100 de angajați.

Exit mobile version