Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bonas a dat lovitura: intră în 70 de magazine Kaufland

Conducerea Bonas Import Export (BIE) vă informează că opt dintre produsele sale sunt acum disponibile în peste 70 de magazine Kaufland.
Strategia Bonas s-a schimbat pe final de an: din unități în franciză, pe distribuția în marile rețele de retail | Foto: BIE

Contract important semnat pe final de an de producătorul de lactate, reușit într-un context dificil pentru societatea clujeană.

“Conducerea Bonas Import Export (BIE) vă informează că opt dintre produsele sale sunt acum disponibile în peste 70 de magazine Kaufland din zona de nord-vest a țării.

Parteneriatul face parte din strategia de creștere a vânzărilor, care reprezintă una dintre țintele companiei pe termen scurt. Compania continuă discuțiile și cu alte rețele de hipermarketuri și magazine, urmând a le raporta pe măsură ce se semnează contractele”, au transmis reprezentanții BEI.

Profit mai redus, afaceri în creștere

Afacerile BIE au crescut în primele șase luni ale anului, însă profitul a scăzut față de aceeași perioadă din 2021, conform mesajului administrației BIE adresat acționarilor. Producătorul listat la Bursa de Valori București (BVB) a informat că recurge la o nouă strategie pentru a se ralia actualului context de piață.

Modificări vor fi făcute la BIE în politica de distribuție, portofoliu și ambalaje. BIE a raportat, la 30 iunie 2022, venituri de 11,3 milioane lei, în creștere cu 21% față de aceeași perioadă a anului precedent și un rezultat net de 831 de lei, potrivit raportului publicat de companie.

Bonas a fost înfiinţată în 1991 de către Vasile Naş alături de un frate și un cumnat. După 10 ani, fondatorii au decis să dezvolte o reţea de magazine proprii. Societatea procesează zilnic 10-15.000 litri de lapte pe zi, de vacă, bivoliţă şi oaie, din Cluj şi împrejurimi. Investiţiile pentru 2022 se ridică la 1 milion de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Există mai multe metode de irigare, de la cele mai simple ca irigarea prin inundare, la cele mai performante, precum cea prin picurare.

Irigarea prin picurare - cea mai performantă metodă de irigare

Articolul următor
Acestea sunt temele strategice ale evenimentului Forumul pentru Educație Competitivă (FEC), ediția a doua, care are loc la Cluj-Napoca, în perioada 2-4 noiembrie.

Forumul pentru educație competitivă, la Cluj-Napoca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share