Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

A XX-a Conferință Națională de Fizică Medicală are loc la Oradea

În perioada 4-5 Noiembrie 2022 se desfășoară la Biblioteca Universității din Oradea a XX-a Conferință Națională de Fizică Medicală. Evenimentul este organizat de către Colegiul Fizicienilor Medicali din România în colaborare cu Universitatea din Oradea.

Cu ocazia evenimentului se sărbătorește, pentru al 10-lea an consecutiv, “Ziua Internațională a Fizicii Medicale” (IDMP) cu tematica ”Fizica medicală pentru o asistență medicală durabilă” stabilită de Organizația Internaționala pentru Fizică Medicală (IOMP).

Evenimentul oferă o excelentă ocazie pentru un schimb de experiență și idei între profesioniști și fizicieni debutanți, pentru dezvoltarea relațiilor de colaborare şi a creșterii vizibilității profesiei de fizician medical.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, a emis certificatul de urbanism necesar în vederea reabilitării și modernizării DJ 105T Berindu - Săliștea Veche. Cuprins între pozițiile kilometrice 14+447 (Săliștea Veche) și 19+470 (Berindu), DJ 105T străbate comunele Chinteni și Sânpaul.

Minicentura ocolitoare a Clujului mai face un pas

Articolul următor

Pistă de biciclete între Arad și Pecica

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share