Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pași spre realizarea Centrului de Transfer Tehnologic al Universității Oradea

Universitatea Oradea a solicitat aviz Arhitect Șef pentru dezvoltarea Centrului de Transfer Tehnologic al Universității Oradea – Smart Industries, pe str. Universității nr. 1, lângă viitoarea Facultate de Muzică.

Acest centru educațional de research va aduce cu siguranță o plusvaloare spațiului universitar și spațiului economic orădean. Scopul acestuia este de a pune față în față omul cu tehnologia în domenii precum industria de automotive și tehnologie medicală. Prin urmare, centrul va fi disponibil pentru institutele de cercetare, precum și pentru IMM-uri”, a precizat viceprimarul Marcel Dragoș.

Structură

Construcția va avea regim de înălțime: demisol, parter și etaj, iar suprafața la sol a acesteia va fi de 850 mp. Accesul principal în clădire se va realiza dinspre Biblioteca Universității.

Construcția va fi realizată dintr-o structură spațială mixtă, respectiv cadre de beton armat și planșee de beton înglobate într-o volumetrie, îmbrăcată în elemente metalice de fațadă. Organizarea funcțională are ca element principal o sală multifuncțională, din care se asigură accesul în toate celelalte spații ale centrului”, a explicat arhitectul-șef al orașului, Radu Fortiș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Iluminat inteligent la Aleșd

Articolul următor

Orădenii pot obține certificatul de nomenclatură stradală online

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share