Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TenarisSilcotub finanțează un program de prim-ajutor la Zalău

36 de cadre medicale de la Spitalul Județean de Urgență Zalău (SJUZ) participă la programul de training Suport Vital Avansat (SVA)

36 de cadre medicale de la Spitalul Județean de Urgență Zalău participă la programul de training Suport Vital Avansat (SVA), inițiat și finanțat de compania TenarisSilcotub, în parteneriat cu Consiliul Județean Sălaj.

“Adresez felicitări inițiatorilor, precum și tuturor celor care au asigurat desfășurarea în bune condiții a acestei activități (SVA, n. red). TenarisSilcotub este o companie care se implică activ în viața comunității noastre.

Sunt încrezător că parteneriatul administrație publică-mediu de afaceri-cetățeni va da rezultate concrete și că împreună vom putea dezvolta acea comunitate pe care ne-o dorim cu toții – una europeană, optimistă, vie”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

Aflat la a doua ediție, programul SVA include un curs intensiv de formare în domeniul tehnicilor avansate de resuscitare. Strategia cursului SVA are la bază împărtășirea de cunoștințe, stimularea unor competențe medicale noi și consolidarea competențelor existente.

Sprijin financiar pentru laboratorul The Space of Future

În acest an producătorul de țevi a finanțat și un proiect de creare a unei structuri educative: lansarea laboratorului The Space of the Future, în cadrul unei grădinițe din Zalău, parte din programul “Școală după școală – bune practici pentru comunitate”. În sezonul cald, producătorul a inițiat prima sesiune a Școlii de Vară, în parteneriat cu Fundația Noi Orizonturi.

112 elevi de școală primară au descoperit prin experimente concrete lucruri despre lumea care ne înconjoară. TenarisSilcotub este cel mai important producător român de țevi fără sudură de diametre mici, utilizate în industriile energiei, mecanică și auto. În România, grupul Tenaris are unități de producție la Zalău, Călărași, Câmpina, cu 1.700 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
În premieră de Black Friday în țara noastră, Cluj-Napoca a ocupat primul loc în topul localităților după valoarea medie a comenzii per client la eMAG

Clujul a luat fața Bucureștiului de Black Friday, la eMAG

Articolul următor
La Târgul de Turism al României (TTR) 2022, ediția de toamnă, am pregătit toate aceste elemente specifice județului.

Maramureșul a avut cel mai spectaculos stand la Târgul de Turism al României

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share