Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clusterul Mobilier Transilvan s-a dus după parteneri de afaceri în Canada

Clusterul Mobilier Transilvania (CMT) a organizat o vizită exploratorie în Canada, cu ajutorul Ambasadei Cehei.
Evenimentele din Canada s-au derulat în orașele Toronto și Calgary | Foto: CMT

Producătorii de mobilier din zona Ardealului vor să își extindă activitatea în statul de pe continentul nord-american.

Clusterul Mobilier Transilvania (CMT) a organizat o vizită exploratorie în această țară, cu ajutorul Consulatului Cehei și a Camerei de Comerț România – Canada de Vest (CCRCV).

“Colegii noștri ne aduc vești bune după întâlnirile și evenimentul din Toronto. Atât reprezentanți ai designerilor și arhitecților, cât și ai unui cluster similar de mobilă sunt interesați să organizăm împreună în 2023 evenimente și întâlniri de business pentru companiile membre.

Reprezentanți ai CMT au fost prezenți în Canada în contextul a două proiecte: Furniture GO International și Centrul de Excelență pentru Mobilă (CEM) pentru a facilita intrarea companiilor românești și a celor europene partenere pe piața nord-americană.

Urmărim prin aceste evenimente să cunoaștem piața din Canada și să aducem împreună actori relevanți din domeniu, care să ne vorbească despre experiența lor de afaceri și să își dorească colaborarea cu firmele europene”, potrivit conducerii CMT.

Primul eveniment, „EU-Canada Trade Seminar on Cooperation in the Furniture Sector”, din Toronto, a fost organizat cu sprijinul Consulatului General al Republicii Cehe. Al doilea eveniment s-a desfășurat la Calgary, fiind organizat cu sprijinul CCRCV.

A primit acreditarea RENAR

CMT a primit certificatul de acreditare emis de Asociația de Acreditare din România (RENAR) pentru laboratorul său de design, prototipare și testare. Laboratorul de încercări și îndeplinește cerințele ISO 17025:2018.

Printre activitățile care au loc aici se numără determinarea dimensiunilor pentru mese, mobilier de depozitare și paturi; determinarea stabilității pentru scaune și mobilier de depozitare; determinarea rezistenței pentru scaune, mese, mobilier de depozitare, paturi, saltele și mobilier de exterior; determinarea durabilității la scaune, mese, mobilier pentru depozitare, paturi, saltele și mobilier de exterior.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Proiectul noului pod de peste Tisa se ridică la 30 de milioane de euro | Foto CJM

Premierul a vizitat investiții publice și private din Maramureș

Articolul următor

Holograma lui Sorin Maxim, directorul ADR Vest, a lansat noul Program Operațional Regional Vest la Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share