Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Villar Group – 50 mil. euro în parcuri logistice high-tech, în România

Villar Group, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de spații industriale din Israel, investește 50 de milioane de euro în parcuri logistice high-tech, în România

 Compania listată la Bursa din Tel Aviv are, în acest moment, în dezvoltare 100.000 mp de spații logistice moderne, în locații strategice și va continua ritmul accelerat de expansiune în România.

În prezent, Villar Group dezvoltă un hub logistic high-tech, într-o zonă de maxim interes – noua centură a Bucureștiului, în Dragomirești-Vale, la kilometru 13, pe autostrada A1. Aici, compania a cumpărat un teren în suprafață totală de 160.000 mp care poate acomoda cu succes proiecte build-to-suit și unde există un potențial de construire de până la 80.000 mp de spații moderne de depozitare.

“În Israel ocupăm deja o poziție importantă ca dezvoltatori de parcuri logistice și industriale. Acolo avem un portofoliu de peste 500.000 mp, cu un grad de ocupare de 99% și parteneriate de lungă durată cu clienți precum Geberit, Stanley, Cosentino, Mania Jeans etc. Pentru noi, România este o piață în creștere, cu mult potențial de a acomoda huburi logistice durabile, poziționate în regiunile de infrastructură strategică. Tocmai de aceea am ales locația de lângă București, Dragomirești, cu cel mai bun acces către noua centură a orașului A0, cu legături cu principalele autostrăzi A1, A3 și Drumul Național DN 1. Proiectele logistice ale Villar Group în România vor beneficia de facilități de ultimă generație, care să le permită chiriașilor noștri operațiuni eficiente, într-un mediu puternic tehnologizat și sustenabil. Pe lângă București, ne uităm cu atenție și la orașe precum Ploiești și Satu Mare care să fie locațiile viitoarelor noastre proiecte logistice, având în vedere că acest segment din real estate este într-o continuă creștere ”, spune Matan Tisser, CEO.

Dezvoltatorul mai are un proiect logistic lângă București, în Popești-Leordeni, cu o suprafață de 16.000 mp. Anul viitor, dezvoltatorul va adăuga o nouă unitate de 15.000 mp în acest proiect.


“Contextul pandemic a fost un vector important de creștere a cererii de spații logistice în ultimii 2 ani, însă pe măsură ce condițiile de piață se normalizează, observăm în continuare o necesitate stabilă și o creștere sănătoasă a acestui segment. Tocmai de aceea, noi dezvoltăm cu o viziune pe termen lung, proiecte moderne care să poată răspunde cu succes nevoilor chiriașilor noștri și peste 15-20 de ani. Proiectele dezvoltate de noi vor fi orientate către eficiență energetică, utilizarea optimă a spațiilor atât pe orizontal, cât și pe vertical. Continuăm să ne extindem activitatea în România, atât prin achiziția de terenuri, cât și prin dezvoltări rezidențiale și logistice”
, mai adaugă Matan Tisser, CEO.

Villar International Ltd. este o companie listată la bursa din Tel Aviv – TASE, cu o valoare de piață de 1 miliard de dolari. Compania a fost fondată în 1975 și a activat în construcții și dezvoltări imobiliare. A devenit publică în martie 1993. În România, Villar Group este deja prezent din 2002, implicat în numeroase proiecte imobiliare. Recent, dezvoltatorul livrat un proiect rezidențial de lux, în nordul Bucureștiului – Vida Herăstrău, vândut complet.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

P3 inaugurează un nou segment de activitate, cel de logistică urbană

Articolul următor
A fost o zi cu adevărat specială Delta Engineering Automation (DEA), întrucât am avut ocazia de a găzdui prima întâlnire postpandemie a comunității locale de resurse umane.

Modificările Codului Muncii, prelucrate la Delta Engineering Automation

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share