Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Politehniștii din Cluj, în vizită la obiective industriale din Bistrița

Studenții Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN) au vizitat cariera de piatră și stația de betoane ale companiei MIS Grup

Mai multe unități de producție din județul Bistrița-Năsăud au fost cuprinse în programul inițiat de instituția din Cluj-Napoca.

Studenții Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN) au vizitat cariera de piatră și stația de betoane ale companiei MIS Grup, conform Info Bistrița. De asemenea, studenții Erasmus de la Facultatea de Construcții – secția căi ferate, drumuri și poduri au fost la podul de lemn de la Sângeorz-Băi.

Un alt obiectiv vizitat de tinerii de la UTCN l-a constituit fabrica de lemn și centrul de cercetare în domeniul lemnului Silvania Internațional. Managerul MIS Grup, Petrică Farcaș, le-a vorbit studenților despre procesul prin care se produc diferite materiale de construcții din piatra de la carieră.

“Noi, ca țară, suntem săraci pentru că țara e prea bogată. Nu avem, cum spun eu de foarte multe ori, încăpățânarea de a da valoare resurselor pe care le avem și să trăim bine după ele. Noi, căutăm soluții, ne-am învățat să luptăm cu greutățile care sunt aici.

Noi aici vedem resurse care pot să aducă valoare și bunăstare comunității locale. Noi spunem că aici e viitorul și nu în balastierele care sunt pe marginea apei, pentru că acolo se creează dezechilibre foarte mari”, le-a transmis managerilor studenților de la UTCN.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Atmosfera feerică de Crăciun se instaleză în fiecare colțișor al Iulius Mall Cluj de vineri, 25 noiembrie.

„Light Up your Winter Holiday" cu Crăciunul Cosmic de la Iulius Mall Cluj

Articolul următor

Acceleratorul Digital pornește la Cluj. Angajați reconvertiți în IT-iști

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share