Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Viitorii ingineri horticoli ai Transilvaniei, în vizită la Ciupercăria SRL

Vizita a fost realizată la Ciupercăria SRL, din localitatea Aghireșu, coordonată de antreprenorul Sandor Rozsa, șef de lucrări la USAMV.

Un grup de tineri de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) a efectuat o vizită la unitatea de producție din județul Cluj.

Vizita a fost realizată la Ciupercăria SRL, din localitatea Aghireșu, coordonată de antreprenorul Sandor Rozsa, șef de lucrări la USAMV. “Prin vizitele în teren, studenții reușesc să cunoască și să descopere și afaceri mici de familie.

Vizitele au inclus observarea fluxului de producție în solarii a materiei prime, în special legume și ciuperci, linia de prelucrare, facilitățile de stocare a acestora, dar producerea de flori la ghiveci – crizanteme.

Studenții specializării horticultură – anii III și IV; ingineria și managementul afacerilor agricole – anul IV – Departamentul de științe economice al USAMV; programului de master științe horticole – anii I și II, au avut ocazia, în acest fel, să intre în tainele unei prospere afaceri de familie.

Vizitele au fost organizate și coordonate de lectorii Manuela Carmen Simu, Lucica Armanca, șefi de lucrări Alexandru Apahidean, Dan Catalina și Horațiu Dezmirean. Societatea din Aghireșu înregistra anul trecut afaceri de 2,1 milioane de lei, dublă față de anul precedent, și un profit net de 0,16 milioane.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Nurol activează pe tronsonul Nușfalău – Suplacu de Barcău din Autostrada Transilvania (A3), de pe teritoriul județului Sălaj.

Cum lucrează turcii de la Nurol pe Autostrada Transilvania

Articolul următor
În cadrul lucrărilor de întreținere curentă și periodică a drumurilor aflate în administrare, Consiliul Județean (CJ) Cluj a derulat lucrările de asfaltare pe trei drumuri de acces situate în incinta platformei industriale Clujana.

Platforma industrială Clujana a fost asfaltată

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share