Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MOL România are două benzinării noi pe autostrada Lugoj – Deva

Cele două spații de servicii de pe Autostrada Nădlac – Deva (A1), tronsonul Lugoj - Deva, km. 428+310 stânga și km. 428+310 dreapta, sunt situate în zona localității Făget.

Operatorul de stații de carburant cu sediul la Cluj a dat în folosință două noi unități pe cele ambele părți ale șoselei de mare viteză.

Cele două spații de servicii de pe Autostrada Nădlac – Deva (A1), tronsonul Lugoj – Deva, km. 428+310 stânga și km. 428+310 dreapta, sunt situate în zona localității Făget. Strategia Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) prevede dotarea, operarea și întreținerea spațiilor de servicii de pe rețeaua de autostrăzi și drumuri expres.

Cele două spații de servicii de pe A1 sunt create ca urmare a contractelor de concesiune încheiate între CNAIR și MOL România Petroleum Products Cluj. Dotările puse la dispoziție sunt parcare autoturisme (59 locuri pe fiecare cale), parcare camioane (câte 21 locuri), parcare autocare (câte 3 locuri), parcare motociclete (câte 10 locuri), zonă aspirator (câte 1 loc).

Aici sunt amplasate și stații de încărcare vehicule electrice pentru încărcare până la 100 KW (curent continuu) și până la 22 KW (curent alternativ) – conectori CCS, CHAdeMO și Type 2 (câte 4 locuri). Dotările includ stație distribuție carburant, spațiu comercial, snack bar, toalete publice, container dușuri.

Alte două spații de servicii vor  fi deschise, în perioada următoare, pe A1, Nădlac – Deva, tronsonul Lugoj – Deva, km. 446+890 stânga și km. 446+890 dreapta, în zona localității Traian Vuia. CNAIR va continua aplicarea acestei strategii și pentru alte spații de servicii.

Cifra anuală de afaceri a filialei clujene a grupului ungar MOL, administrată de Camelia Ene, cu 258 de angajați în 2021, a ajuns la 7,9 miliarde lei, având un profit net de 349 milioane lei. Aceasta era controlată integral de MOL Hungarian Oil & Gas Public LTD Company.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sibiul a obținut autorizația de construire pentru modernizarea Aeroportului

Articolul următor
Cele două spații de servicii de pe Autostrada Nădlac – Deva (A1), tronsonul Lugoj – Deva, km. 428+310 stânga și km. 428+310 dreapta, sunt situate în zona localității Făget.

Cartierul Iris din Cluj-Napoca, inclus în proiectul european Agora

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share