Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Universitatea de Științe Agricole și-a deschis magazin în mall

În pragul sărbătorilor de iarnă, ne bucurăm să anunțăm că am amenajat un stand cu produse proprii în incinta Iulius Mall Cluj-Napoca.

Conducerea instituției de învățământ superior din Cluj-Napoca a decis să intre pe piața concurențială a marilor complexe comerciale.

“În pragul sărbătorilor de iarnă, ne bucurăm să anunțăm că am amenajat un stand cu produse proprii în incinta Iulius Mall Cluj-Napoca, iar în 13 decembrie vom marca prezența noastră în incinta Iulius Mall și prin deschiderea oficială”, au informat reprezentanții USAMV Cluj.

Produsele comercializate sunt vinurile de la Stațiunea viticolă Apoldia Maior – USAMV, ouă, lactate bio și ulei de floarea soarelui presat la rece de la Ferma Cojocna – USAMV, mezeluri Gourmeticus Academicum, uleiuri esențiale, plante aromatice, ceaiuri de la Facultatea de Agricultură, Echibiotic, complex activ din șase tipuri de tulpini de probiotice, produs la Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor.

În această toamnă, USAMV a participat la Zilele Clujului cu standuri de vinuri și alte produse proprii, în Parcul Central. Instituția a fost prezentă cu trei standuri. Unul a fost rezervat vinurilor albe de la Vinea Apoldia Maior, stațiunea instituției de la Apoldu de Sus (Sibiu).

Etichetele participante au fost Eruditus, Docentus, Secas, Traminer Roz, Riesling Italian, Sauvignon Blanc. Alte produse din producția proprie de la Zilele Clujului au fost brânzeturi bio și ulei de floarea soarelui presat la rece, mezeluri Gourmeticus Academicum, respectiv roșii cherry la caserolă, de la sera legumicolă din campus.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Zborurile pe care le va efecta Ryanair sunt spre Bruxelles Charleroi (Belgia), Milano - Bergamo (Italia) şi Paris Beauvais (Franţa), din sezonul de vară 2023 (26 martie).

Ryanair va introduce trei noi destinații de la Cluj

Articolul următor

Aradul vrea să-și facă spital de pediatrie de 115 milioane de euro prin PNRR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share