Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Life Is Hard a ajuns la o capitalizare de 11 milioane euro

În urmă cu șapte ani, Life Is Hard (LIH) intra pe piața AeRo a Bursei de Valori București (BVB).

Conducerea societății informatice din Cluj a dezvăluit cifrele bursiere ale acesteia, la șapte ani de la intrarea pe piața autohtonă de capital.

“În urmă cu șapte ani, Life Is Hard (LIH) intra pe piața AeRo a Bursei de Valori București (BVB). Astăzi, la șapte ani distanță, compania a ajuns la o capitalizare de 55 de milioane de lei, cu peste 1.000 de acționari care ne-au dat votul de încredere”, a informat conducerea LIH.

Societatea de tehnologie a investit, în perioada 2021-2022, în atragerea de parteneri și achiziții de noi companii din tehnologie, cu competențe complementare. LIH și-a dublat afacerile, anul trecut, la 21 de milioane de lei, triplându-și profitul net, la 3,4 milioane.

Cea mai mare pondere în afaceri a avut-o linia de business din telecomunicații, care a generat 58%, urmată de asigurări (30%). Compania și-a îmbunătățit și alți indicatori financiari importanți, majorându-și cu 500% activele proprii și înregistrând îmbunătățiri la lichiditate.

Intră pe piața principală a bursei

De asemenea, numărul acționarilor s-a dublat, de la 536 în 2020. Compania a luat decizia de divizare a acțiunilor, operaționalizată la începutul anului în curs, demers prin care a dorit să aducă acționarilor mai multă flexibilitate pe portofoliile deținute și posibilitatea de a crește mai ușor lichiditatea pe bursă.

„Finalul lui 2021 a fost momentul pentru o decizie majoră de business, pentru care ne pregătim intens: trecerea LIH pe piața principală a BVB, planificată pentru începutul anului 2023. Această nouă poziție pe care o vizăm ne încurajează să menținem un bun nivel de performanță și să aducem alături noi parteneri de creștere”, conform conducerii societății.

LIH este prima companie românească de software listată la BVB – Piața AeRo și are expertiză avansată în dezvoltarea de proiecte de digitalizare pentru companii și comunități.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Lucrările la Podul Porțelanului sunt finalizate în proporție de 90%, termenul de finalizare fiind decembrie 2022”, conform municipalității clujene.

Asocierea Freyrom – Procons, pe ultima sută cu Podul Porțelanului

Articolul următor
În acest proiect, Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest (RNV) este partener alături de alte nouă.

Regiunea Nord-Vest se concentrează pe dezvoltarea durabilă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share