Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Timișoara, ca destinație universitară, va fi promovată în cadrul unui târg internațional, organizat de cele patru universități din oraș

Timișoara universitară va avea pentru prima dată o ofertă unitară pentru atragerea de studenți în oraș. Cele patru instituții de învățământ superior din oraș au decis să colaboreze și să organizeze un târg educațional comun.

Orașul de pe Bega trebuie să atragă cât mai mulți studenți străini, centru universitar trebuie să crească, spun rectorii celor patru universități timișorene sunt de acord cu acest deziderat și au decis să își pună resursele împreună pentru a organiza un eveniment de prezentare a ofertelor instituțiilor pe care le conduc. Acesta va avea caracter internațional.

Președintele în exercițiu al Alianței Timișoara Universitară (ATU), rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea, a anunțat organizarea în 2023, în premieră, a unui târg educațional internațional sub auspiciile ATU – „Study in Timișoara”. Va fi un brand de oraș universitar devenit cunoscut și care începe să fie de circulație internațională. Acest eveniment se va adresa segmentului de studenți români și internaționali și va contribui la dinamica educațională și profesională regională.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Verben - fungicidul nr. 1 din T1. Noul star în combaterea bolilor la păioase

Articolul următor

Consiliul Local Timișoara a aprobat forma viitoarei săli polivalente a orașului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share