Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wizz Air aniversează 2 milioane de pasageri pe Aeroportul Sibiu

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic[1] pe plan global, anunță că a transportat 2 milioane de pasageri care au călătorit către și dinspre Aeroportul Internațional Sibiu. Pentru a sărbători acest reper important, pasagera cu numărul 2 milioane, care a călătorit cu un zbor de la Memmingen la Sibiu, a fost premiată cu un voucher cadou pentru zboruri în rețeaua WIZZ.

De la primul său zbor din Sibiu în 2014, compania aeriană a investit continuu în rețeaua de rute ce conectează orașul transilvănean de restul Europei. Astfel, doi ani mai târziu, în 2016, Wizz Air și-a inaugurat baza operațională din Sibiu, alocând o aeronavă și deschizând 7 rute către 3 țări europene de-a lungul anilor. Prin extinderea rețelei sale și rutele la preț redus, Wizz Air își dovedește angajamentul în zonă, prin stimularea pieței locale de muncă specifice aviației și industriilor conexe, precum și prin stimularea relațiilor economice cu alte țări europene. Cu rute care conectează întreaga Europă, românii vor putea călători cu Wizz Air la tarife reduse către cele mai interesante destinații, fie că este vorba de călătorii în scop de afaceri, vacanțe însorite, city-breakuri în orașe celebre sau vizitarea prietenilor și familiei.

Dorind să marcheze această ocazie și să-și aniverseze pasagerii, compania aeriană i-a pregătit o surpriză norocoasei pasagere cu numărul 2 milioane care a călătorit pe ruta Memmingen/München Vest – Sibiu. Iulia Cernusca a călătorit de la Memmingen la Sibiu și a primit vestea la bordul aeronavei. După debarcare, aceasta a fost premiată cu un voucher cadou pentru zboruri în rețeaua WIZZ și a fost invitată să ia parte la o ședință foto alături de membrii echipajului și reprezentanți ai aeroportului.

Daria Sergeeva, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: „Dovedind angajamentul Wizz Air față de aeroporturile regionale din România, am sărbătorit astăzi 2 milioane de pasageri care au ales să călătorească cu Wizz Air către și dinspre Aeroportul Internațional Sibiu prin rutele noastre cu tarif redus. Aceasta este o etapă importantă care a fost atinsă în cei 8 ani de când operăm din Sibiu și suntem încântați să oferim în continuare alternative convenabile de călătorie în Europa și nu numai. Vrem să îl felicităm pe norocosul pasager cu numărul 2 milioane și să le mulțumim pasagerilor români care urcă zilnic la bordul flotei noastre moderne!”

Daniela Cîmpean, Președinta Consiliului Județean Sibiu, a spus: „Rezultatele parteneriatului dintre Aeroportul Internațional Sibiu și compania aeriană Wizz Air se reflectă în numărul de pasageri transportați de-a lungul celor peste 8 ani de colaborare excelentă. Conexiunile cu importante destinații din Europa oferite prin zborurile operate de Wizz Air la Sibiu au venit în întâmpinarea nevoii de mobilitate a pasagerilor din regiunea pe care o deservim și îmi exprim încrederea că parteneriatul cu Wizz Air va cunoaște în continuare o dezvoltare și o dinamică pozitivă.”

Marius Ioan Gîrdea, Director General al Aeroportului Internațional Sibiu, a spus: „Ne bucurăm și suntem alături de partenerul nostru Wizz Air la atingerea pragului de 2.000.000 de pasageri transportați la aeroportul Sibiu. Încă de la lansarea operațiunilor sale la Sibiu în anul 2014, Wizz Air a demonstrat că este un partener de încredere pe termen lung, care a contribuit semnificativ la dezvoltarea traficului de pasageri la Aeroportul Internațional Sibiu. Îl felicităm și pe pasagerul nostru norocos cu numărul 2 milioane, care a tranzitat aeroportul Sibiu pe un zbor operat de Wizz Air, și totodată, le mulțumim tuturor pasagerilor care aleg ca punct de plecare sau sosire aeroportul din Sibiu.”

[1] Potrivit CAPA – Centre for Aviation Awards for Excellence 2022

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Summit Agro – Gală aniversară memorabilă. 25 ani de prezență în România și o nouă identitate de brand

Articolul următor

Șase firme și asocieri vor să facă Centrul de antreprenoriat Piața Cetate Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share